Forum » Pomoč in nasveti » Kako do več memorije ?
Kako do več memorije ?
iBojan ::
Imam naslednjo težavo:
v računalniku sta dve reži za memorijo, ki sta pa polni. Sedaj sem dokupil memorijo pa sem stari 32MB ven vrgel pa dal not 128MB. Pa me zanima ali obstaja kak adapter, da ga vtaknil v režo in pol lahk dal več memorije not ;)
lp, _GeS_
v računalniku sta dve reži za memorijo, ki sta pa polni. Sedaj sem dokupil memorijo pa sem stari 32MB ven vrgel pa dal not 128MB. Pa me zanima ali obstaja kak adapter, da ga vtaknil v režo in pol lahk dal več memorije not ;)
lp, _GeS_
Kriko ::
Glej nič takega ne obstaja. Priporočam ti ker sedaj je ram zelo poceni da si kupiš v tvojem primeru ker imaš lahko samo dve ploščici in si že kupu 128, da kupiš še 128 ker rama ni nikloi premalo. Lahko pa se odločiš za 256 ker ti v tem primeru ostane ena fraj za mogoči prihodnji nakup!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti nov R9000PRO/R9100/R9200, mogoče 9250 ali 9550, ki ni SE modelOddelek: Kaj kupiti | 1615 (1353) | OnTheMic |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1707) | novi |
» | geforce al procesorOddelek: Kaj kupiti | 1436 (1191) | BigHugo |
» | Kje imajo najcenejše RAMe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1590 (1363) | Mitja 34 |
» | Je več rama res bolje?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1931 (1931) | Paramedic |