» »

Duroni vendarle brez BP_FID nožic?

Duroni vendarle brez BP_FID nožic?

Jaz - Vsi se še kako spomnite preplaha med overclockerji, ki ga je pred meseci povzročil AMD z novico, da bo s svojih SocketA procesorjev umaknil BP_FID nožice in s tem onemogočil overclockanje. Na srečo se takrat ni zgodilo nič in vsi smo pozabili na nevarnost. Toda, Miha mi je poslal opozorilo, da naj bi v Acordu imeli 800MHz Durone brez BP_FID nožic. 600 in 700MHz modeli še vedno imajo vse potrebno, toda baje jih bodo morali vrniti in zamenjati za zaklenjene. Ali je to res ali zaenkrat še ne vem, tako da bi cenil vse informacije na to temo. Če ne veste kakšna je razlika med odklenjenim in zaklenjenim Duronom, potem si poglejte naš članek na to temo, vse informacije pa mi lahko pošljete na e-email!

9 komentarjev

msmiha ::

To je čisto res moj sosed si je kupil Durona 800 ker sem si jas nabavu 700. Pol je pa mislu da ga bo lahko overclockav. Pokliče mene ker sam ni znal prbarvat. Na začetku splohupazo nisem da jih nima pol se mi je pa čudno zdelo da se ne da množilnik prestavi. Vzemem ven procesor in pogledam. Mankale so štiri nogice:|

Cr00k ::

pomoje je AMD pokupljen s strani intela...da bi OC-ji kupval celerone...to je najboljša razlaga

--Switch-- ::

Bo treba s fsb Oc-kaj thunderbird ni brez nogic?

MaJsTeR ::

Jaz pa sem mislil zamenjat mojega durona 650@850, ki se tako slabo overclocka z d800...yau...;(

||_^_|| ::

ja jst se strinjam s Cr00kom...najbrs bo to to ne,in v intelu so take svine da so tut nVIDIO podkupl da kup 3Dfx da bo mn konkurence na LOW-END tržišču da bo loh intel spet razviju in prodaju svoje grafične zaviralnike k končajo v raznoraznih Aptivah...kva sm jst norc ej:))

Cr00k ::

jst se strinjam s tabo 95% :))

Boeing ::

Takole je... Intelovci so prasci uiber...ampak... sam pomislte, kašn uspeh je mel v 2000 AMD... amdjevci majo gnara ko listja...če bi razmenjal za drobiž bi lohk mel celo namest wc papirja...res je, da amd gradi dresden sam vseen... po moje je amd-ju spasionica Oc-janje... čeprav so "proti"...kr brez strahu... par sto tisoč komadov so poslal na trg brez nožic da bi mal preplaha nardil... al so pa tisti brez nožic namenjeni raznim aptivam oz. ludekom, k niti u sanjah ne vejo, kaj to procesor sploh je...sam da ma čimveč mhz-jev...
nč bat, raj kupujte modre durončke >:D

Reycis ::

Sami znanstveniki ki odkrivate ne vem kakšne zarote. Da so odstranil nožice je razlog popolnoma jasen. Iz istega razloga so porezal L1 mostičke. Onemogočit poskušajo overclockanje. Vaše teorije o zaroti so pa narasnost smešne.

PeTe13 ::

Majk bravo!
Vsaj en pameten!!:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Abit K7TA z Duron 800 ali Abit Bx133RAID z Celeron II 700?

Oddelek: Kaj kupiti
181438 (1222) Charls
»

Navit durona brez DIF nožic

Oddelek: Navijanje
311880 (1479) RudeBw
»

Kje dobiti Durona?

Oddelek: Strojna oprema
101622 (1478) borchi
»

Kaj svetujete

Oddelek: Pomoč in nasveti
131241 (1045) frudi
»

Duron 850MHz že naslednji teden

Oddelek: Novice / Procesorji
101719 (1719) Loki

Več podobnih tem