Forum » Pomoč in nasveti » Prenosni GERICOM
Prenosni GERICOM
ringalori ::
Na prenosniku GERICOM Webboy mi določeni divx štekajo, oziroma slika ni lepo tekoča. Prav tako je z večino iger. Imam procesor C700 in 128Mb RAM. RAM na grafični pa lahko nastavim do 32Mb. Med spreminjanjem sem opazil, da je pri nastavitvi 8Mb RAM na grafični še nekje najbolje, najmanj šteka. Zanima me ali je to sploh normalno, da se to dogaja, ker na desktopu imam pa procesor C400 grafično pa diamond viper 550 z 16 Mb RAM. Bi se zadeva uredila, če v prenosnika vgradim še 128 Mb RAM? Na forumu sem tudi opazil, da precej kritizirate WIN ME. Jaz imam inštalirano WIN ME na prenosniku in na desktopu. Mislite , da lahko WIN ME tako vpliva na delovanje?
Matri[X] ::
Poskusi naložiti zadnjo različico divx. Dobis jo tukaj. Glede windowsow ti pa priporočam da si naložiš win98 ali win2k!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3152 (1912) | Azrael |
» | DivX Filmi na Celeron 300Mhz ?Oddelek: Zvok in slika | 1506 (1210) | blazko1 |
» | minimalna konfiguracija za gledanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (935) | sniffer |
» | Kakšen PC za DivXOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1089) | zile |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5404 (4546) | andrej |