» »

Prvi primerki Brookdalea že na voljo!

Prvi primerki Brookdalea že na voljo!

EBN - Očitno je Intel spet v polnem zagonu in dela prave poteze. Za eno takih bi lahko označili tudi pospešen razvoj Brookdale čipovja, ki bo Pentium4 procesorjem prineslo podporo SDRAMu (pozneje, oziroma kakor hitro bodo lahko, pa tudi DDR SDRAMu). Sodeč po tej novici na EBNju, so največji tajvanski proizvajalci že dobili prve primerke veznih čipov in so trenutno v fazi testiranja na matičnih ploščah. Vse skupaj pomeni, da bo Intel lahko Brookdale izdal prej, kot je bilo načrtovano, mogoče že kar v drugem četrtletju. Seveda je vse odvisno od njihovega interesa in cen RDRAMa. Če bodo le-te ostale tako visoke, bomo Brookdale ugledali po hitrem postopku, če pa se bodo spustile na raven ostalega pomnilnika pa bo izid Brookdala po vsej verjetnosti preložen.

1 komentar

StarY ::

Hmm, vprasanje kok se bo Pentium 4 sploh obnasal z bistveno manjso prepustnostjo pomnilnika (zdele 3.2GB/s potem 2.1GB/s).
Po vsej verjetnosti bo se tam kjer je bil zdaj hitrejsi, z uporabo DDRja al celo SDRja bistveno pocasnnejsi...mislm, štala..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
472877 (2066) aleksander4
»

DDR-SDRAM

Oddelek: Kaj kupiti
101441 (1351) Čmrlj
»

problem radeon 9200 se

Oddelek: Kaj kupiti
16980 (851) fitipaldi
»

Intel najavil i845

Oddelek: Novice / Matične plošče
52123 (2123) Loki
»

O Intelu

Oddelek: Novice / Procesorji
61948 (1948) elfin

Več podobnih tem