Forum » Pomoč in nasveti » WinNT sharing???
WinNT sharing???
su37 ::
Živjo!
Zanima me, če bi kdo vedel zakaj nimam v NTjih opcije "sharing" če grem grem z desnim klikom na c ali d disk? Ali je krivo to da je disk formatiran na FAT32?
Sklepam da mi manjka en gonilnik v "Network", ampak sem primerjal z drugim pcjem, pa ne najdem razlik v nastavitvah. Kje je torej finta? Prosim za pomoč!!!
Lep pozdrav
Zanima me, če bi kdo vedel zakaj nimam v NTjih opcije "sharing" če grem grem z desnim klikom na c ali d disk? Ali je krivo to da je disk formatiran na FAT32?
Sklepam da mi manjka en gonilnik v "Network", ampak sem primerjal z drugim pcjem, pa ne najdem razlik v nastavitvah. Kje je torej finta? Prosim za pomoč!!!
Lep pozdrav
Mr.B ::
Če nimaš opcije , potem nimaš pravic , dati v share zadeve.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
su37 ::
Zdravo!
Problem rešen, za vse s podobnim težavami: fora je samo to da je bil SP instaliran prej kot pa mreža, zdej sem še enkrat SP6 dal gor in "rokice" so se spet pokazale, zdej pa sem
Problem rešen, za vse s podobnim težavami: fora je samo to da je bil SP instaliran prej kot pa mreža, zdej sem še enkrat SP6 dal gor in "rokice" so se spet pokazale, zdej pa sem
dr.J ::
Kadarkoli boš kaj naložil z NT4.0 CDja, moraš vedno zatem pognati service pack (ki ti zamenja mnogo datotek). SP7 pa ne bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stvarna napaka (prenosnik)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1076) | St235 |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5415 (4674) | nina_s85 |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3433 (3222) | Tac20 |
» | Spet o nevarnostih oblačnega računalništva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9056 (6713) | poweroff |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15969 (15001) | SkIDiver |