» »

Dobili smo ISSN številko

Dobili smo ISSN številko

Slo-Tech - Danes sem od ISSN centra Slovenije dobil obvestilo, da je Slo-Tech vpisan v ISSN bazo podatkov pod številko ISSN 1581-0186 ter da naj ta podatek vpišemo na vstopno stran. Številka je po novem dostopna vsem na dnu strani. Mar to pomeni, da se boste lahko na Slo-Tech od sedaj sklicevali kot na uraden vir? :D

11 komentarjev

Jeebs ::

Ehm, in kva nej bi pomenila ta številka in kaj to sploh je ISSN???8-O

Gandalfar ::

zakaj ste sploh zaprosil za ISSN stevilko? Kaj ta ISSN stevilka sploh pomeni? Kaj je stran z njo pridobila? (verjetno vec sponzorjev oz. hwja za teste..)

Sergio ::

nismo zaprosil, ampak je bla dodeljena. to pomeni ne dosti, hardvera pa tudi ne bo kaj več. samo da veste, da jo mamo. :)

Primoz ::

Za to stevilko ni zaprostu nihče... podeljena je bila po milosti božji (kot piše v njihovem pamfletu na www.nuk.uni-lj.si).

Jeebs ::

Ok, ok, pa kva sploh je ta cifra???:

Jeebs ::

Ehm... Zdle sm si prebral na NUK-ovi strani o tej številki in morm rečt, da je tole kr neki in v bistvu čist brez pomena, če jst prov razumem. To je tko, kokr, da bi jst zdle reku, da vam podeljujem Jeba1 številko 484814814.... and so on and on and on... Brez veze v bistvu. Edina razlika bi bla, da jst nism organizacija kokr je NUK. A ja, pa seveda napište na glavno stran, da vam je Jeba1 podaril številko!:D :D :D :D :D

Filo ::

ha ha ha ha...
ma ze ksn pomen....sicer a ni ena fora uraden vir.....cist tko....

Jeebs ::

Ja OK, a ne... Jst jim pa podeljujem naziv najbolj neuradnega vira. :D But I still can't see the f**** difference!8-O

andrej ::

poweroff ::

Ta stevilka pomeni da je Slo-Tech v knjižničnem sistemu zaveden kot publikacija. Skratka - to ni kar neka internetna stran, ampak čisto zaresna publikacija. Po moje iz tega sledi kakšno arhiviranje s strani knjižnice, pisanje na Slo-Tech se šteje kot pisanje v vsak drug časopis, itd.

Po domače povedano, Slo-Tech je dobil večjo veljavo. Ko se boste naslednjič pogajali za nov server, boste lahko rekli: evo, mi smo resna stran.

Matek ::

Torej če bom kdaj iskal službo v novinarski stroki, lahko rečem da sem napisal en članek za Slo-Tech:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

IE Plugin problemi

Oddelek: Omrežja in internet
12841 (766) RacaClone
»

Beda

Oddelek: Slo-Tech
241254 (988) kuglvinkl
»

kaj je to ISSN 1581-0186

Oddelek: Slo-Tech
101411 (1153) themouse
»

Dobili smo ISSN številko

Oddelek: Novice / Obvestila
112948 (2948) Jeebs

Več podobnih tem