Forum » Hlajenje in modifikacije » vezje
vezje
tec ::
Enkrat je bil en clanek/novica/thread o izdelavi nekaksnega vezja, ki ti ob doloceni temperaturi izklopi racunalnik. Sem iskal, pa nisem nasel nikjer tega. Torej, ce ima kdo link bi bil zlo vesel.
SkIDiver ::
Če moj spomin deluje čist OK je bil ta ćlanek objavlen na http://procooling.com
Ja tko je. Sm najdu papirje k sem si stvar sprintu in je res zanesljiva sicr je nism še probu ampak je zanesljiva, definitivno.
Ja tko je. Sm najdu papirje k sem si stvar sprintu in je res zanesljiva sicr je nism še probu ampak je zanesljiva, definitivno.
BojlerTM ::
to cist na easy resis z enim termicnim stikalom na majhnem vezju, to pa pol k stikal das na napajanje.
ce hoce kdo detajle naj pove
ce hoce kdo detajle naj pove
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
tec ::
Sk|diver: Hvala...sem nasel
Alić: Mene zanimajo detajli. Se spravljam nekaj takega naredit, pa prej raje izcrpam vse mozne alternative.
Alić: Mene zanimajo detajli. Se spravljam nekaj takega naredit, pa prej raje izcrpam vse mozne alternative.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uporaba tipke kot on/off stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2596 (2202) | All |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9560 (7195) | _pobesneli_ |
» | Načrt električnega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4222 (3744) | _Dejan_ |
» | se en elektro problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2320 (1941) | Gapi |