» »

Prvi od mnogih drastičnih ukrepov

1
2
»

Binji ::

Meni se kar hitro odpre. Se posebej zdej.
Ja na zvezdice se bomo mogli kar malo odvadit, ker meni se zdaj pogled kar sam uide proti levi strani zaslona, proti tisti praznini:DSej drgac se mi zdi dobra ideja, lahko bi pa res tako nardili, kot je predlagal Msmiha, da je za 50 postov naziv in konc.
Kaj je kasna moznost, da ponoviste test mamaplat + dodate se KT7E? Zal ima trenutno ta clanek malo uporabnih informacij zaradi tistga sesuvanja KT7A. Ujej sm napisal:D

Paramedic ::

Sicer men dol visi zaradi zvezdic, vendar bi povedal, da bi bilo bolje, da jih ne bi nikoli uvedli in ne bi bilo nikoli problemov. Ampak nihče ni mogel tega napovedat.

Thomas ::

Hja, mogoče je kje v arhivu še moje nasprotovanje zvezdicam - čisto na začetku. 8-)

ahac ::

Sergio:
Na Jokerjevem forumu ni zvezdic, pa nabijači kljub temu so.
Na PCG forumu so pa samo nazivi, ampak je 90% folka nabijačev.
-> ukinitev zvezdic je brezveze.

Jebiveter ::

Ideja o avatrjih je kul! :D Zdej je full prazno! Se mi zdi malo brezveze. Lahko bi nardili tko, da bi sli vsak dal taksnega avatarja kot hoce, seveda pod pogojem, da ga ima na nekam drugem serverju in da bi bla skikca u neki omejeni velikosti!

TESKAn ::

Avatarji -> brez veze. Kaj ti bo pomagal, če boš meu eno slikco zravn? Le 5s daljši čas nalaganja...naj ostane tako, kot je zdej! Brez zvezdic in z praznino na levi!

Sergio ::

ahac: mi imamo še pravila, ki jih dokaj dosledno izvajamo.

mojsterpeter ::

lahko bi dodali kakšne nazive kot SVETOVALEC al kej tazga osebkom ki pišejo res pametne poste pa k pomagajo u forumu Pomoč in nasveti - da bi se vedl kdo raztura stvari, komu zaupat..

ziga7 ::

ancient: pol bi rabil poleg webmasterja se ene 10 adminov za vsak forum, da bi pregledoval vse poste, da ne govorim, da je "pametn" post zelo subjektivn. moje mnenje...

gorazd ::

Po moje je tudi bolje da so zvezdice šle! Lahko bi pa imeli kakšne druge stvari namesto zvezdic za tiste ki zadevo obvladajo in dajo pametne nasvete. Npr. njihove osebne slikce ali kaj podobnega. Folk bi lahko glede na to vedel, da je odgovor takšne (priznane) osebe, ki jo je okronal sam Slo-Tech, dokaj zanesljiv in ni zajebancija... Razmislite še kaj o tem! [:\]

Jeebs ::

To! Končno ena prava odločitev, pa čeprav priznam, da sem tudi sam večinoma en izmed ''nabijačev''. Kva čmo, starci ne pustijo takih stvari počet, kokr je owerclock, pa tud dnarno sem po navad v pizdi. Ko pa bom nabavu prvo mašino, k bo res MOJA, pol se pa slišmo! No ja, k'kšen nasvet glede softwarea bom pa že dal, če bom lahk komu pomagal... Tisti pravi lajmeri, k pa o računalništvu nimajo pojma pa nej se spokajo iz Slo-Techa al pa nej se mirno učijo od bolj izkušenih (brez skrbi, tudi sam se mam še dost za naučit!). Vsekakor pozdravljam tole odločitev o ukinitvi zvezdic in razne šare! Bi bilo pa lepo, če bi podeljevali nazive, glede na to, na kaj se kakšen osebek RES spozna. Na primer ''strokowwwnjak za Win2k'' in podobno. To bi pa res pripomoglo k izboljšanju stvari!

sketch ::

Jaz se tudi delno strinjam za avatarji, in sicer recimo nekje v velikosti med 45*45 in 60*60 px. Pa se potem da dodatna opcija v uporabniške nastavitve s katero se lahko izklopi prikaz avatarjev - pa kdor jih hoče gledat, naj jih, kdor jih pa noče, si jih pa lahko umakne. (To bi mogu Primož povedat če je izvedljivo).
Kar se pa tiče nazivov s strani S-Tja, sem pa proti - lahko zelo hitro pride do zamere če se nekoga slučajno spregleda ali pa se naziv podeli nekomu, katerega ne marajo ravno vsi - pol je pa takoj "zakaj je tisti idiot dobil naziv, jaz pa ne, itd, etc...

lp
s.

bostjan1s ::

Oki to je pa prava sprememba na boljše res sem zadovoljen, pa ne zato ker si ne bi mogel pridobit zvezdic ....8-)

CaqKa ::

Kaj pa če bi si uporabniki sami med sabo delili "zvezdice".. torej če nekdo dobi na svoj post odgovor, ki mu je ustrezal, da ga ima možnost ocenit.

einstein2 ::

čeprav je zdaj pod nickom malo prazno, je vseeno to dobra poteza!:))

singular ::

men je ql da ni vec zvezdis, saj foruma sploh nisem vec gledal odkar so se v njem zacele pojavlat razne budale ki si nabijajo poste.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Medsebojno ocenjevanje uporabnikov

Oddelek: Slo-Tech
372301 (1526) Jebiveter
»

mogoce neumno vprasanje... ampak

Oddelek: Slo-Tech
261277 (931) tejo

Zvezdice

Oddelek: Loža
351989 (1637) orkan
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža
322729 (2149) Tomi
»

Nazivi (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
513939 (3409) bluehacker

Več podobnih tem