» »

Filmi in hekanje

Filmi in hekanje

The Register - Da so hekerji precej popularni priča ogromno raznih člankov, ki govorijo o tem kdo je vdrl v kakšen strežnik in kakšne posledice je le-ta utrpel. Kar je razvpito in znano, se rado bere in gleda. O teh stvareh se lahko prebere v prej omenjenih člankih, filme (gledanje) pa so "požegnali" pri Hollywoodu. Čeprav boste v povprečnih filmih, ki imajo samo en namen - zadovoljiti povprečnega ameriškega človeka - priča bolj akcijskim prizorom, boste občasno videli tudi nekaj vdiranja v računalnike. Torej, če ste povsem nori na razne filme, v katerih je vsaj za odtenek vdiranja v računalnike, potem si morate ogledati seznam na The Registerju. Ob hitrem pregledu seznama, mi je v oči padlo bolj malo naslovov - Matrix, Goldeneye ter Die Hard, ostalo pa so bolj drugorazredni filmi. Sicer pa noben ni dajal kakega jamstva za kakovost naštetih filmov .

6 komentarjev

JXS ::

slycer: ti si kreten!
Enemy of the State
Independence Day
Hackers
AntiTrust
Swordfish
Takedown
to so še poleg tvojih naštetih znani filmi, če pa bi rad videl film katerega glavna stvar je hekanje si oglej Takedown, znan tu kot hackers 2, to kateri filmi so drugorazredni je pa tvoje mnenje.

CaqKa ::

indipendence day?
eh kdo je tuki k*****?
ostalih filmov pa še nisem gledal

slycer ::

Izrazil sem samo svoje mnenje. Vsaj po mojem mnenju so otali bolj tako tako. Swordfish? Folk je ta filem sk*rcal, da se je kar kadilo :D

JXS ::

CaqKa: to je tvoje mnenje, dejstvo pa je da je Independence Day med bolj gledanimi filmi. Tudi meni ni bil všeč je pa znan in to je tudi bistvo članaka, znani filmi o, ki vsebujejo hekanje. Če ti filmov nisi vidu ni moj prolem ampak tvoj, jaz sem vse ki sem juh naštel plus tiste tri ki jih je slycer, in več kot polovico teh imam tudi sam na cdjih. Videl pa sem tudi nekaj filmov ki so jih naštel v članku ampak niso znani in jih nisem naštel pod znane.

undefined ::

Slycer, tvoja naloga je tu pisati novice, ne pa vsiljevati svojih mnenj (o tem kaj so drugorazredni filmi in kaj ne, pa tudi nizkotna mnenja o američanih etc. lahko obdržiš zase).

Tjulenj ::

Ob hitrem pregledu seznama, mi je v oči padlo...

sej ni podajal nekaksnega trdo zakoreninjenega dejstva. komplicirate tam kjer je najmanj treba. vazno da je napisal novico, tisti ki ga stvar zanima bo pa tako ali tako pregledal original.

pa da sploh ne zacnemo z razpravami v stilu kje the f*** je pa hekanje v vstavi_poljuben_film_s_seznama? :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj nas je Assange naučil s Cialeakom? Da enkripcija deluje

Oddelek: Novice / Zasebnost
4210990 (7597) Saul Goodman
»

Vdor v računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5411447 (10023) AngelOfDeath
»

Immunity, Inc. objavil raziskovalni članek o TC0 modernih operacijskih sistemov

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
62247 (2247) jype

Kako do šifre?????

Oddelek: Programska oprema
61415 (1155) Predator
»

NETbus help

Oddelek: Omrežja in internet
141724 (1537) Cr00k

Več podobnih tem