Forum » Omrežja in internet » ADSL Nova Gorica
ADSL Nova Gorica
eiht ::
Ker sem ze 9.5.2001 poslal pogodbo za ADSL v Ljubljano sem se danes odlocil, da je cas da zopet obiscem enoto Telekoma v Novi Gorici. Tako vstopim v PE in po pogovoru z gospodicna me le ta napoti v
zgornje prostore k gospodu, ki je zadolzen za montaze (ISDN, ADSL...). Vstopim, mu povem svoj in problem in on zacne iskati po nekih internih spletnih straneh moje ime oz. priimek. Trikrat zgresi uporabnisko
ime in geslo, ki ga mora vnesti, da sploh pride do baze podatkov, nato z dvema prstoma (kazalec na desni in levi roki) zacne tipkati moje ime oz. priimek. Nisem dobro videl, vendar se mi je zdelo, da
je bil spisek bodocih uporabnikov ADSL-ja na obmocju Nove Gorice dolg enih 10 strani (cca. 200 prosenj).
Ker moj priimek vsebuje tudi stresice in ker je ta gospod tipkal priimek s stresico namesto brez ni dobil nobenega rezultata.
Zacel me je ze prepricevati, da itak se z ADSL-jem ne mudi se, ker je vse skupaj se v "testnem"obdobju, jaz pa mu recem, da naj mi oni kr prklopijo, pa da bom ze
jaz poskrbel za testiranje.
Nato je probal iskati po telefonski stevilki...rezultat=0. Po daljsem premisleku ugotovi, da bi bilo pametno, da pred mojo
tel. stevilko doda se omrezno skupino in tadaaaaaaa...izspise se moje ime in priimek ter datum prosnje-> 25.04.2001. Tipu so skoraj izpadle oci.
Nato vzame se v roke neki list, na katerem pise, da je rok za izgradnjo prvih 15 prikljuckov 13.07.2001 in da sem jaz na tretjem mestu.
Zahvalim se mu za prijaznost in odidem.
Kdaj bom pa zares dobil ADSL je pa vprasanje.
zgornje prostore k gospodu, ki je zadolzen za montaze (ISDN, ADSL...). Vstopim, mu povem svoj in problem in on zacne iskati po nekih internih spletnih straneh moje ime oz. priimek. Trikrat zgresi uporabnisko
ime in geslo, ki ga mora vnesti, da sploh pride do baze podatkov, nato z dvema prstoma (kazalec na desni in levi roki) zacne tipkati moje ime oz. priimek. Nisem dobro videl, vendar se mi je zdelo, da
je bil spisek bodocih uporabnikov ADSL-ja na obmocju Nove Gorice dolg enih 10 strani (cca. 200 prosenj).
Ker moj priimek vsebuje tudi stresice in ker je ta gospod tipkal priimek s stresico namesto brez ni dobil nobenega rezultata.
Zacel me je ze prepricevati, da itak se z ADSL-jem ne mudi se, ker je vse skupaj se v "testnem"obdobju, jaz pa mu recem, da naj mi oni kr prklopijo, pa da bom ze
jaz poskrbel za testiranje.
Nato je probal iskati po telefonski stevilki...rezultat=0. Po daljsem premisleku ugotovi, da bi bilo pametno, da pred mojo
tel. stevilko doda se omrezno skupino in tadaaaaaaa...izspise se moje ime in priimek ter datum prosnje-> 25.04.2001. Tipu so skoraj izpadle oci.
Nato vzame se v roke neki list, na katerem pise, da je rok za izgradnjo prvih 15 prikljuckov 13.07.2001 in da sem jaz na tretjem mestu.
Zahvalim se mu za prijaznost in odidem.
Kdaj bom pa zares dobil ADSL je pa vprasanje.
||_^_|| ::
sodeč po tvojem pisanju je dotični gospod glih tolk usposoblen za to delovno mesto kot je biu g. Podobnik Marjanček za predsednika Telekoma:)
al pa mu je odtekla voda pa je biu mau živčn:)))))
al pa mu je odtekla voda pa je biu mau živčn:)))))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - skripta v C# za preoblikovanje besedilaOddelek: Programska oprema | 754 (655) | perpetum |
» | Vzdevki :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9288 (4879) | Kamran |
» | kako bi iz imenika pobral vsa imena in priimkeOddelek: Programiranje | 1995 (1619) | StratOS |
» | T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?Oddelek: Omrežja in internet | 6906 (5510) | ales85 |
» | ADSL montaza? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4733 (3369) | eiht |