» »

Vroče je II

Vroče je II

Cool Hardwarez - Glede na to, da je danes svinjsko vroče in bo verjetno tudi jutri in pojutrišnjem in popojutrinšnem in... se bom danes posvetil predvsem novicam iz modder/cooler scene.
Zadnjič sem na svojem MACASE big tower naredil Pihlano lunknjo™ (blow hole). Potem sem naredil še eno. In potem še dve... Vse kar je ostalo še neprevrtano je sprednji del ohišja. Pa to ne zato, ker bi tako želel, ampak zato, ker me je strah rezati po osprednjem delu ohišja. Z stranskim delom ni problema; je iz kovine in moja vbodna žaga se počuti božanjsko ko reže tanko kovino. Pri sprednjem delu pa je tu še plastika, ki mi povzroča težave.
Očitno se tega zavedajo pri Cool Hardwarez (kero čudno ime!), ker so tu pripravili vodič po luknanju sprednjega dela ohišja. Sicer je njihova rešitev s plastiko malo nepraktična (izrezali so kar kvadratek), ampak dala vam bo pa vsaj idejo, kako začeti.

3 komentarji

alien-w ::

Za luknjanje plastike se odlično uporablja Dremel z nastavki za rezanje, kasneje pa tudi s takim za brušenje. Gre kot s toplim nožem v puter, pa se lepo luknju naredis...

Tjulenj ::

tud z vbodno zago gre super. samo odzagaj par milimetrov manj... finishiras s pilo pa brusnim papirjem... par milimetrov mehke plastike v sekundah zgine pa je lepa okrogla luknja

Kriko ::

Isto sem naredu jaz le da sem sprednji kvadrat polepšal z mrežico (filter).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uničen usb ključek

Oddelek: Strojna oprema
71025 (838) simnov
»

nzxt lexa modding (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
533368 (2390) UNIVERZUM
»

CRT monitor

Oddelek: Strojna oprema
61246 (1161) Pyr0Beast
»

Modifikacija mrežne kartice

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
51733 (1733) bf4ed
»

Athlon 1,4 GHz in overclock-anje

Oddelek: Navijanje
101230 (921) Igor

Več podobnih tem