Forum » Pomoč in nasveti » .iso - s katerim programom
.iso - s katerim programom
krucymucy ::
To je fajl za pecenje na CD. Odprejo pa ga vsi boljsi programi za peko!!!
Vendar ti priporocam fireburner-ja, sicer pa je izbira tvoja!!!
Vendar ti priporocam fireburner-ja, sicer pa je izbira tvoja!!!
Cosmo ::
Ce bi zadevo rad odprl in malo pogledal si nabavi WinImage, ce pa hoces fajl samo spect pa gre tud z (IMHO najboljsim programom za peko) Nerotom. Samo daj Burn Image pa zamenjaj *.nrg z *.* pol pa zberi iso fajl pa pusti default nastavitve (2048, nic obkljukano). Then..Burn baby, burn
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
bodo ::
Navadne .iso image zna peci skoraj vsak program (Nero, EasyCD Creator...). Če pa so zraven še kakšni pre-gapi, multisessioni, več sledi... (običajno zapisano v spremljajočem .cue filetu), bo pa treba CDRWin vzet.
Jebiveter ::
WinImage imam ze kar nekaj casa in je prav mega! Ful mi je usec funkcija za formatiranje disket na 1.68 MB! Posledicno jih porabim dosti manj! Drgace pa je tudi izdelavi ISO fajlov zelo uredu stvar!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Ribicija ::
Jaz uporabljam ISOBUSTER. Ima to dobro lastnost da prepozna zelo dosti različnih image filov (*.bin, *.iso,..) in ti tudi omogoča da lahko te image datoteke kar razpakiraš kot recimo z Winzipom. Za program pa klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z disketo na cnc stroju.Oddelek: Programska oprema | 826 (639) | tony1 |
» | ISO datoteka in sedaj ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2860 (2796) | Lincolin |
» | kaj nardit s filetom ***.binOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (875) | 3LeR. |
» | ISOOddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1096) | [t502] |
» | Bin fileOddelek: Programska oprema | 1777 (1659) | kljukec |