Forum » Zvok in slika » Mini kamera na radijsko vedenem avtomobilu! kJE?
Mini kamera na radijsko vedenem avtomobilu! kJE?
blue96 ::
V tujini, bližnji, v Avstriji sem videl tekmovanje tistih avtomobilčkov na dalinca. saj veste, tistih ki gredo do 70km/h ali pa še več, in eden je imel na strehi kamero. mini kamero. velika je bila kot npr. 2 debela svinčnika in nekje zadaje je bil še 2*2cm oddajnik. na tribuni je bila televizija kjer smo spremljali 70km/h vozeči avto. pa me zanima če kdo ve, kje bi se take mini kamere kupile in kakšne so cene, teža, katalogi, spletne strani,...
hvala
hvala
.
Kaiser ::
v conradu mas ene mini kamere, pol pa (se mi zdi) rabis se en objektiv pa oddajnik. Kamere so 10-20 jurjev se mi zdi, nisem pa cist zihr, poglej v katalog....
ja, tnx, tjulenj, ceprav sem ze prej najdu , ene 2 ure nazaj, sem malo pogledal pa bom jutri v stacuno poklical...
.
tejo ::
Mini kamera? Jo bom enkrat kupil. Pravzaprav takrat, ko bo moj avto na dalinjsko vodenje hitrejši od 30 km/h.
MANTUA MODEL. NAPISI v slowwwenia.com pa bos najdu. obstaja pa tudi modelarski forum, to pa se malo iskalce uporabi...
.
Mate ::
Heh, dobra ideja... mene samo zanima kolk stane pol se oddajnik pa sprejemnik (ce ga rabis) pa kok kamerca pa oddajnik kurta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig gotovine na banki brez bančne kartice z osebnim dokumentomOddelek: Loža | 12910 (1336) | NuMaN |
» | mini kameraOddelek: Zvok in slika | 7161 (3699) | umexteacher |
» | Rc helikopter nakupOddelek: Kaj kupiti | 8456 (5765) | mat xxl |
» | kamera za nadzorOddelek: Loža | 3480 (3122) | kitewing |
» | USB kabel 20m ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2195 (1985) | SloMusty |