Forum » Igre » fifa 2001
fifa 2001
Klemenn ::
Kako se špila fifa 2001 čez internet,če ma en dial up siol drug pa isdn. Povejte točnok katere podatke in kam jih je treba vpisat.
Lunik ::
Kot prvo: meni ni uspelo.
Drugače je pa najbolje, da se dobita na ircu, se zmenita, kdo bo server, in drugi od serverja dobi ip (/dns nick). potem zapreta irc, greta v fifo nevemkježe klikneta multiplayer, izbereta internet, server postavi server tako kot tam piše, drugi pa vpiše ip od serverja in se konekta. potem server izbere ekipe... in ko klikneš za naprej bi ti moralo priti v igro. na tem mestu meni zmrzne in preostane le še hard reset.
Drugače je pa najbolje, da se dobita na ircu, se zmenita, kdo bo server, in drugi od serverja dobi ip (/dns nick). potem zapreta irc, greta v fifo nevemkježe klikneta multiplayer, izbereta internet, server postavi server tako kot tam piše, drugi pa vpiše ip od serverja in se konekta. potem server izbere ekipe... in ko klikneš za naprej bi ti moralo priti v igro. na tem mestu meni zmrzne in preostane le še hard reset.
yjj ::
ali mi lahko kdo sploh ražloži kako se fifo sploh špila prek interneta. Mislim kaj moraš narediti da igraš prek interneta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SimCity (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 48765 (29844) | bluefish |
» | Windows Server 2008 NAT DNS forwardingOddelek: Operacijski sistemi | 1842 (1667) | Swiwer |
» | Kako postaviti strežnik za Unreal TournamentOddelek: Igre | 1613 (1331) | kinca |
» | 2mbit ADSL in hitrostni problemi????Oddelek: Omrežja in internet | 1811 (1273) | Hux |
» | Planetarion nova runda!!!Oddelek: Igre | 2022 (1833) | frudi |