Slo-Tech - Od danes pa vse do 5.1.2003 bo Slo-Tech preoblečen v belo, božično-novoletno preobleko. Tako smo sklenili danes, po zelo izčrpnem sestanku, saj smo enotnega mnenja, da v svojem življenju potrebujete tudi malo bele barve [:D]. Želimo vam vesel božič, srečno novo leto ter bel Slo-Tech [;)].
Če z božično-novoletnim belim stilom niste zadovoljni, lahko zadevo odpravite v dveh korakih:
uu tole je velik bols k prej. tko k je blo prej je blo za moje pojme za folk k ma resne probleme z vidom(geeki zaklenjeni v kleti). ni glih wow ampak lazje se da brati :) nice
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ob enih je bil še črn. Potem sem iz ohišja spravil ene pol 'šajtrge' (bolj majhne) prahu. In potem zagledam bel Slo-tech! Torej se je splačalo bolj, kot sem mislil.
Te-le barve so pravo darilo za oči. Ali je možno, da bi kdaj pozneje dodali (po izbiri) še stil, kjer bi bila namesto bele barve kakšna blaga (svetla) modra, zelena ali kakšna druga.
Sicer vam pa vsem čestitam za odličen Slo-tech in vam želim še veliko uspehov in veselja. Pavel
Mozno je.. ce menis, da lahko izdelas kaksno super barvno kombinacijo in imas cas ter voljo.. pa lahko stvar sestavis sam.. in pojavila se bo (ce bo dobra)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Take "akcije" so po mojem kar koristne, ker se potem izkaže, da tri četrt folka do sedaj sploh ni vedelo da obstajajo različni stili in so potem čisto puf, ko to opazijo. [:\]
pa meni je sivo moder še vedno najbolj berljiv... sicer pa nevem kaj mi na ostalih stilih fali samo vem da more bit neka malenkost vsekakor pa lahko rečem za ostale stile da so barve nekak zgrešene
Tale novoletni stil mi je pravzaprav Zelo všeč, ravno zaradi tega "modrikastega" vsadka na vrhu strani, da bo verjetno kar p-ostal moj novi privzeti stil.
He he jaz sem najprej mislil da se že za prvi april zajebavate, ker sem videl novico pa nobene spremembe Pol sem pa šel pod stile gledat in morem rečti da ta stil trga.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Z to sliko je problem, ker vam nekateri browserji stvar vztrajno cachajo. Skoraj vedno pomaga nekaj refreshov (enkrat za vselej). V ostalih primerih se mozilla za normalno delovanje odloči po random času.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Poteza ki je hvale vredna.Zdaj vsaj lahko normalno berem ko mam 15" monitor.Mogoče samo snežinkice manjkajo,toda ne pretiravat. Vsem ma slo-tech pa vesele božočne praznike in veselo ter noro novo leto.
,ampak to bi bilo res dobro, da bi si lahko sami naštimali barve, kere koli hočeš za karkoli, sicer pa je to najbrž omejeno kaj se bi lahko spreminjalo.....ne vem ne vem, se ne spoznam...
tale exonium production vam je naredil tele barvne stile bolj tako tako...
Ja, temu bi se lahko resnicno reklo: very sexy :] (Ampak more bit izgovorjava od Fat Bastarda iz serije filmov Austin Powers) Res je lepo... sam ne razumem kako nekatere lahko bolijo oci ali karkoli ze, ce so barve blage. Tisti ki jih to moti... jim bo prijal Rave Chiq Pr0n stil al karkoli je že.
Bi mogl pogruntat še kakega za spomlad, poletje in pa jesen
Absolutno ja.
Edin kar se mi zdi na nek nacin...smotano, je da so na banerju snezinke razporejene kot lego kocke (ja še se igram z njimi). V naravi ni kaj dosti simetričnega
Drugace pa vam usem želim lepe praznike, cim manj skurjenih procesorjev, plosc ter da vam bo napajalnik opravil svoje delo dobro. Pa ne pozabimo: Zima je čas veselja, radosti, mrzlih prstov in čas za podiranje OC rekordov. Srečno 2003, vam zeli /me!