»

PlayStation 3 kmalu dostopnejši

Financial Times - Sony je napovedal znižanje cene svoje najnovejše konzole PlayStation 3, da bi tako spodbudil njeno prodajo. Podatek je v intervjuju za Financial Times razkril vodja podjetja, Howard Stringer, in priznal, da Sony izgublja v boju s konkurenco, Nintendovo konzolo Wii in Microsoftovim Xboxom 360, ki oba beležita boljšo prodajo, saj sta kupcem dostopnejša.

Po mnenju Stringerja se Sony zaveda, da cena PlayStationa 3 ni optimalna in da tržišče zahteva njeno znižanje, zato bodo to težavo do konca leta poskusili rešiti. Prepričan je, da bo konzola tako v času nakupovalne mrzlice pred božično-novoletnimi prazniki nadoknadila izgubo.

Izvorni intervju.

24 komentarjev

Praznični Slo-tech

Slo-Tech - Če ste se danes zbudili in namesto vaše priljubljene zelene/modre/črne ali roza barve Slo-techa zagledali belo, ni z vašimi očmi nič narobe. Na Slo-techu namreč nadaljujemo tradicijo novoletne okrasitve, ki se vam kot privzeti stil naloži ob prijavi. Letos je za oblikovanje poskrbel ali3n.

Nedolžno belino boste lahko občudovali do 6. januarja (če boste želeli, tudi dlje), v kolikor pa vam stil ni všeč, pobrskajte po razdelku Stil v vaših osebnih nastavitvah. Tam lahko odkrijete še marsikaj uporabnega, zato kar pogumno.

16 komentarjev

Novosti na Slo-Techu

Slo-Tech - Slo-Techerji smo eni veliki Oksimorončki™, saj nas največja delovna vnema zagrabi ravno med prazničnimi časi. Danes lahko na strani pogledate dve novi stvari:
  • Pred dnevi smo odprli novo sekcijo Slo-Techovih ozadij, ki so bila nekaterim bolj, drugim manj všeč. No, rečeno je bilo tudi, da lahko kdorkoli naredi ozadje za Slo-Tech ter nam ga pošlje v objavo. To je naredil jetam ter napravil zelo očesu všečno božično novoletno ozadje.
  • Hkrati se je porodila tudi ideja o novem oddelku, ki bi še olajšal brskanje po forumu. Oddelek je viden samo prijavljenim uporabnikom, ter nosi ime "Moje teme" -- vidite ga tudi v levem meniju, v sekciji "Forum". Oddelek vam prikaže teme, zbrane iz vseh oddelkov, v katerih ste sodelovali oziroma še vedno sodelujete, in hkrati v temi obstajajo odgovori, katerih še niste prebrali. Zelo uporabno za tiste, ki bi radi spremljali aktivnost tem, v katerih so že sodelovali. Klik!
Smo pridni, ali smo le pridni? [:D] ...

18 komentarjev

Zakaj je Slo-Tech bel?

Slo-Tech - Od danes pa vse do 5.1.2003 bo Slo-Tech preoblečen v belo, božično-novoletno preobleko. Tako smo sklenili danes, po zelo izčrpnem sestanku, saj smo enotnega mnenja, da v svojem življenju potrebujete tudi malo bele barve [:D]. Želimo vam vesel božič, srečno novo leto ter bel Slo-Tech [;)].

Če z božično-novoletnim belim stilom niste zadovoljni, lahko zadevo odpravite v dveh korakih: Stari stil bo vklopljen 5.1.2003.

48 komentarjev

Kaj kupiti -- po Anandtechovo

AnandTech - Tako, december je čas nakupov in prodajalci nas z vseh strani prepričujejo, da so njihovi izdelki tísto edino pravo in najcenejše. No, da bi bila odločitev o nakupu malce lažja, so poskrbeli na AnandTech, kjer so spisali božično-novoletni vodič po nakupih procesorjev in grafikulj. Če ste Božičku pisali po novega Athlona, naj si Božiček sestavek le prebere. Klik!

1 komentar

Vsem registriranim uporabnikom!

Slo-Tech - Opažam, da večina vas ne pozna vseh funkcij, ki jih ta stran omogoča. To sem opazil po relativno šibkem odzivu na objavljeno anketo "Kateri stil uporabljate?".

Naša stran omogoča izbiranje barvnih shem. Poleg privzete, sivo-modre, lahko s klikom semle izbirate med še štirimi dodatnimi stili: modrim, belim, hladno modrim ter rozastim. Hladno modra je osebni favorit večine prebeglih iz privzetega stila, zato vam svetujem, da si zadevo pogledate sami ter samo z enim klikom zamenjate ter preizkusite alternativni stil.

Sicer pa lahko s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu strani redno dostopate do vseh nastavitev strani ter foruma. Presenečeni boste, kaj vse omogočamo. Poglejte, kliknite ter komentirajte, če za funkcije še niste vedeli. Lep dan [:D].

30 komentarjev

Stili

Slo-Tech - Kot stranska posledica današnje prvoaprilske šale, ste dobili možnost, da si v svojih osebnih nastavitvah nastavite zaželjen izgled strani. Trenutno so na voljo naslednji stili:
  • dosedanji stil
  • bel stil
  • in seveda ne sme manjkati današnja prvoaprilska šala... "lila" stil

Sporočite svoje mnenje o tej dodatni možnosti... Poročila o napakah saj veste kam.

Mimogrede... zna se zgoditi, da bodo ljudje z nazivom "persona non grata" obsojeni na "lila" stil za čas trajanja tega naziva. >:D :D

23 komentarjev