» »

EPoX 8KHA+

EPoX 8KHA+

Radeonic - Vsake toliko časa se na trgu osnovnih plošč pojavi svetla točka, katero vsi, brez ene izjeme, hvalijo do konca. Že ko sem prebral prvo oceno osnovne plošče EPoX 8KHA+ sem vedel, da je res nekaj posebnega. Istega dela so se lotili tudi pri Radeonicu ter prišli do enakega zaključka - EPoX 8KHA+ je plošča, ki temelji na čipovju VIA KT266A, ima šest PCI rež ter podporo za šest USB kanalov ter, povedano iskreno, pelje scat vse ostale matične plošče. Če mi ne verjamete, preberite test. Ker sem tudi zlobna duša, se bom ustavil še pri dobavljivosti te izjemne osnovne plošče v Sloveniji. Vsa podjetja, katera sem klical, so mi hladnokrvno povedala, da te plošče nikoli ne bodo imela ter da se lahko zanjo, milo rečeno, obrišem pod nosom. Kako težko je biti zastopnik EPoXa, ne vem... Izgleda da res tako zelo, da bom moral ploščo iti iskat v Zagreb, kjer stane v protivrednosti 29.000 SIT z davkom. Heh, brez skrbi, test boste lahko (če bo šlo na meji vse po sreči ) brali enkrat naslednji teden.

13 komentarjev

danielka84 ::

se vidi kaj je kvaliteta, saj je EPoX že z 8KTA3:D pokazal, da zna delat najkvalitetnejše plate... sedaj pa še tale popolni "stroj" ;)

En cajt je megahit imel epoxove plate, sedaj pa nič več; upam da bo kdo spet zastopnik zanj.

lp

Mate ::

Sej je bla ze Epox BX6 legenda... oziroma je se vedno... vmojmu compu ;)
Edino kar je slabo, je, da ne podpira hibernacije

Jebiveter ::

Sam imam EPoX BX6 in moram reci, da je to ena najboljsih plat za intele (vsaj ta stare) kar sem jih kdaj videl! OCitno EPoX ve kaj pocne in zato me nobeden vec ne preprica, da za naslednji komp ne vzamem kot osnovo EPoXa! EPoX RULZ!!!:D

mark0_xp ::

Kdaj boste dobili na test ABIT :D[KR7A-RAID] ?

Jebiveter ::

Kako, da ne! Vsaj na mojmu kompu jo! V Win200 dela hibernacija cisto v redu! Edino STR (suspend to ram) ne morem priravit do dela!

Mate ::

Jebiveter cudno... Sergio je mel isto plato... in zdej ko je zamenu plato, mu comp lepo nardi hibernacijo... Jah men noce, ne v w2k ne v wxp

Boky ::

Meni je delala hibernacija na gigabit-ovi plati z p166 procesorjem(za foro sem dal gor XP-je da vidim kako se obnesejo na taki stari masini).

mojsterpeter ::

Ja EPox ma res nekatere najkvalitetnejše plate na trgu. Tut jest mam še vedno EPoX BX-6, ki je bla absolutno naj BX plata tistega časa. Je pa res, da ne podpira hibernacije - stara plata kaj čmo.Sergio: Nestrpno pričakujem test ter obenem prosim da jo pretestiraš po dolgem in počez (ali deluje hibernacija) in da na kratko poveš kako si prišel do plate (ime trgovine v ZG, kako je šlo na carini, itd..)

mojsterpeter ::

BTW: enkrat sem spraševal po firmah če majo EPoX pa je prodajalc v JAE reku da bi jo lohka uvozil po naročilu..Tolk o EPoX-u v Sloveniji!

Stripy ::

Mene pa zanima, kje v Zagrebu je to?

mico ::

Mene tut zanima kje v zagrebu, ker tule v Sloveniji je itak ni za dobit, v avstriji pa stane 33k ce gres na sverc pa ko dobis Mws nazaj....skratka bolj se splaca kupit v Zagrebu vsekakor...?????????!!!

VASkO ::

pocakajte na epox 8kha2+!!! ima RAID in 6 kanalni cmedia cip integriran, stvar seka

za abit pa recem to, da so plate sicer vredu, samo niso to kar bi lahko bile, ne dobis nic poleg, kar ponuja cipset sam (ze od kt7 dalje imajo vse socketA plate od abita enak design - brez kake zvocne kartice in ostalih dobrot)

Radiant ::

Prejsn tedn sn si kupu to mamaplatico in enega athlona XP. Zadeva dela super stabilno in overclockanje je tudi pravi cudez. Vsi ki nameravate zaj nabaviti athlon ali jih upgreadat to je najboljsa plata za vas.Ram transfer je za 25 odstotkov visji kot pri MSI-jevem modelu in customer support Epoxa je itak legendarn!!!!:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Epox plata za AMD

Oddelek: Kaj kupiti
271704 (1231) LordWorm
»

PROSIM -- čimprejšnji odgovor

Oddelek: Kaj kupiti
5990 (830) Cosmo
»

EPoX 8KHA+

Oddelek: Novice / Matične plošče
81593 (1593) Tassador
»

Ekskluzivni test EPoX 8KHA+

Oddelek: Novice / Nova vsebina
171783 (1783) VASkO
»

EPoX 8KHA+

Oddelek: Novice / Matične plošče
131804 (1804) mark0_xp

Več podobnih tem