» »

Hekerska šola

Hekerska šola

Gambit - Ste vedeli, da obstaja v Parizu prva uradna šola za hekerje?
Preden se zgrozite, da sedaj že učijo ljudi, kako bodo v vdrli v vaš računalnik, vas lahko potolažim, da gre predvsem za skrbnike strani, ki se na takšen način želijo obvarovati pred vpadi. Šolo menda tudi redno nadzoruje policija.
Učijo predvsem znani ljudje z francoske hekerske scene, cena začetnega tečaja, če vas zanima, pa je 30.000 sit. Aja, tečaj traja 9 ur.

9 komentarjev

CaqKa ::

lol
No pred kaksnega pol leta so povedali nekaj podobnega na Pro7 pri oddaji Galileo. Takrat se je šlo za rusko hekersko šolo. Ne verjamem, da so francozi večji maheri tega posla kot pa rusi >:D

radeon 7500 ::

Fantje rusi so itak norci, sicer je pa bl to odvisn od ksnga posameznika. Tko da norci so povsod. Kr se pa tice tele sole, je pa tko, da ce jo nadzorujejo smrkci pol itak ne more bit ne vem kwa.
TKo
8-)

Simko ::

ce je pa 30.000

30.000 kaj? kamnov?

Simko ::

ce = cena

Pirpank ::

Verjetno je mislil SItnih Tolarjev [:\]

cahahopie ::

Za frenchmane ni to taka velika kvota, glede na to, da imajo vsaj 2x višji standard kot mi (btw. na Nizozemskem je najnižja plača 600 000 sit, v gimnaziji dobi vsak učenec svoj laptop, najnižja socialna podpora je 2000 DEM, normalna cena kave pa je seveda 600 sit... to je seveda na Nizozemskem, v Franciji so razmere malo boljše a razlik ni velikih).
Sicer pa so pri nas podobni tečaji tudi 30k (npr. učenje Basica, npr. slikariski tečaj, arhitektski tečaj, itd..), je pa res, da je samo 9ur (hmm kaj se da naučiti v 9 urah??). In pravjo, da ta šola služi predvsem pri zavarovanju pred hekerji? Hmm..jaz grem lahko tja in rečem, da bi rabu malo več znanja o varovanju, ker bom imel pejđ, ki se bo bavo z net trgovino in, ko bom teh 9 ur odpravo bom lahko brez problema začeu hekat. Naprimer...

yjj ::

Ste vedeli da je ta novica kopirana iz siol.net;((

R0K ::

ne, ampak z Gambit.si oz gambit je vir novice....

Tomi ::

jjy: če je zate kopiranje novic to, da novico vidiš, izbereš ključna dejstva in jih po svoje napišeš, potem nobena OL stran ne bi imela novic.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Online tečaj ?!

Oddelek: Programiranje
183457 (2469) _commandos_
»

Zborni jezik

Oddelek: Loža
355554 (4750) ramiz?!
»

Kako ugotoviti, če si dober (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
8116050 (13100) Red_Mamba
»

Regularni izrazi

Oddelek: Programiranje
91502 (964) technolog
»

Zgodovina se ponavlja, naša naivnost pa tudi!

Oddelek: Problemi človeštva
271967 (1526) sivi01

Več podobnih tem