» »

Kje najceneje do GF3 ???

Kje najceneje do GF3 ???

R@C@ ::

A mogoče kdo ve za kakšno DE, AT, IT On-Line store oz. lahko tudi regular, kjer bi mel najcenej Geforce 3?

Naslove prosim!

yjj ::

Po moje je najcenejši v IT v Essedi shopu, saj dobiš davek povrnjen, pa še v osnovi je cenejši. Če pa ga potrebuješ se odloči sam

R@C@ ::

Itak da ga potrebujem ker z odprtimi rokami čakam na DUKA.

IVO res vrnejo, sam je treba še prešvercat čez mejo zadevo da bo uspeh zagotovljen. :)

Kakšna je pa cena?

Dexxx ::

ti najprej duka dobi takrat bo pa gf3 že 60k sit>:D

Jeronimo ::

Deejay: Težko boš zadevo prešvercal čez mejo, če hočeš dobiti ivo nazaj. Za vrnitev ive moraš potrditi izvozno deklaracijo, to ti naredijo na italijanski strani meje, ta pa se takoj prenese na računalnik na naši strani in naši cariniki takoj vidijo kaj pelješ. To je preverjen podatek. Naši in italijanski cariniki imajo povezan terminal.
Tko da če švercaš se lahko odpoveš ivi, če pa ne švercaš plačaš davek.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Lucio ::

Jeronimo: ne bluzi. Kje si pa to oslarijo slišal.
Sam živim čisto ob meji in vedno ko grem potrdit za IVO si tip na IT meji nikoli ne zapiše ničesar. Samo štampiljko udari in podpiše fakturo.

To pa počnem vsaj 1X mesečno (ne samo z komp.)

njok ::

to je odvisno od mejnega prehoda! zadnjic sem imel disk in se plato. in sem prijavil samo plato ker sem imel ze skoraj izkorisceno propustnico.
pac.. italijanski carinik je potrdil, ko smo prisli do slovenskega pa je stalno spraseval ce imamo mogoce se kaj. odprl je tudi prtljažnik (disk v prtljažniku?!:)).

Ce gres v Essedi v stari gorici se ti splaca it cez v Rozni Dolini. Mejni prehod je prav blizu trgovine. Samo pazi da slučajni nimaš kake vrečke od essedija ko greš čez našo stran ker so cariniki nanjo alergični:))

Jeronimo ::

Lucio: Ne vem če imajo vsi mejni prehodo to uštimano, nekateri z Italijo pa sigurno. Sem se pogovarjal z carinikom, po tem ko sem enkrat potrdil ivo, pa mi je naši strani rekel, da naj pokažem pildek, ki sem ga dal potrditi na italijanski strani. Carinik mi je rekel, da imajo povezavo na interni in ne državni ravni. Tako da zadeva sigurno obstaja.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Lucio ::

Jaz vedno potrjujem IVO na Škofijah, ki je glavni mejni prehod na obali, pa tega nimajo. Uni te je verjetno vprašal zato ker te je vidu da si šol potrdit IVO na Italijanski meji.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se res ne da več švercat iz Italije??!!

Oddelek: Kaj kupiti
132235 (1668) ABX
»

kolko evrov za vrnitev davka iz essedija?

241727 (1283) para-site
»

Essedi shoping

131426 (1088) Matty
»

Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )

645460 (4611) eiht
»

sverc komerc , ali kako najceneje!