Forum » Hlajenje in modifikacije » ATHLON 1200
ATHLON 1200
Medved ::
Učer sm nabavu novga athlon 1200, temperatura zraste na 51-52, a je to normalno, mam tist hladilnik z dvema ventoma ležeči (ne spomnim se imena) zlate barve. Procesor zaenkrat ni navit, a se sploh da navijat. Vidim da so L1 mostički že vsi povezani ???? kaj je to?
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
OldSkul ::
Tist vent se imenuje twin jaz mislim.Povem ti to da ga raj zamenjaj z vulcanom II,ker je ta tvoj hladnilnik sranje!
a si sigurn, ker mam tud tega vulcanota II ima en vent velik na vrhu, misliš da bo boljš hladil
Tomi ::
Volcano II je trenutno ena od boljših zadev,ki se jih dobi na trgu. Seveda je dobro, če ga še malo pobrusiš in daš termalno pasto, ker s tem pridobiš kar nekaj stopinj.
Volcano bolje hladi zaradi sestave. Poglej pod teste ( na Tom's hardware je bil en ).
Volcano bolje hladi zaradi sestave. Poglej pod teste ( na Tom's hardware je bil en ).
metrodusa.blogspot.com
asPeteR ::
Jaz mam T1,2G istega, mislim, in ima pravtako povezane L1 mostičke, toda jaz ga lahko navijam! Nisem še se bolj v to poglobil ker čakam na KG7 toda na KT7 je delal "pogojno", namreč "zbudil" se je( prav tako na (9*100, 10*100, 12*100) torej logočna posledica je, da je odkljenjen, samo zaradi platke ni šlo več kot v BIOS,...
Kdo podobne izkušnje??
Kdo podobne izkušnje??
gorenc ::
ja ja!! volcano 2 je najboljsi hladilnik za tb pri nas! Jazst sem ga "modificiral" v super volcano II ™. Dodatno sem pred ventilator namestil se en 8cm (12V) ventilator, ki pomaga vleci vroc zrak iz okolice hladilnika!! tem. je sla dol za dodatnih 10 stopinj celzija.
gorenc a mi poveš kako si to naredu - pliz in tenks
gorenc ::
hehe ne morem ravno reci da sem stvar modificiral, zato sem besedo modificiral postavil v narekovaje.
V glavnem odpru sem kisto in tocno pred volcanota, na ohisje(!) sem namestil en 8cm ventilator, ki pomaga odvajati vroc zrak ventu na hladilniku. Preprosto in ucinkovito, nobenega modificiranja hladilnika,... bom pa v stranico zvrtu ene 2 luknji, da ne bom rabil imeti kisto skos odprto. Problem je samo v tem, ker ne vem s cim zbrusiti robove,...
V glavnem odpru sem kisto in tocno pred volcanota, na ohisje(!) sem namestil en 8cm ventilator, ki pomaga odvajati vroc zrak ventu na hladilniku. Preprosto in ucinkovito, nobenega modificiranja hladilnika,... bom pa v stranico zvrtu ene 2 luknji, da ne bom rabil imeti kisto skos odprto. Problem je samo v tem, ker ne vem s cim zbrusiti robove,...
puppet master ::
jazst mam tut TB 1,2 pa kr en brezimn ventilator ki tuli ko zmešan, ga kanim kmalu zamenat z vulcanomII. mam pa še en problem mam ASUS-ko A7V133 pa se mi je neki na njej zjebou ventilator ki močno zelo hrešči. a se da ventilator na matični zamenat na servisu, mam še garancijo, al je treba novo plato??
...And Justice For All
ventilator sam zameni - to res ni noben problem, samo deli lepo počasi in z živci, nč hitet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2322 (1595) | Coinbird |
» | Temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (917) | andrejc |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3615 (2880) | SkIDiver |
» | Kaj na celerona?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1451 (1111) | Dexxx |
» | Kateri hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1405 (1070) | element |