Forum » Programska oprema » MSN Explorer
MSN Explorer
tejo ::
Zanima me, če je MSN Explorer uporaben. Na slikah iz WinXP sem videl njegovo ikono v meniju start, pa me zanima, če se ga splača vlečt z interneta. Zasede nekaj čez 5 MB... Povejte kakšna je sploh razlika med MSIE in MSNE?
lordgreg ::
hja.. MSN explorer je zadeva za tiste, ki prisegajo na .NET tehnologijo in koristijo vse microsoftove zadeve kot so messenger, hotmail...
lordgreg ::
kot nič od tega, kar si naštel.. no ja,.. ikonice so recimo približno enake kot jih ima IE6
andrej ::
MSN Explorer je taksen nakickan front-end za IE, in ima v UI integriran mail in podobne zadeve. Po pravici povedano, ga v XP-jih se nikdar nisem niti zagnal, ker ga ravno ne rabim. Ce pa uporabljas hotmail kot primarni mail in zelis met lepe barve in ikonce okoli ko browzas pa ga kar probaj. 5 MB pa tak ni dandanes tolko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5986 (4704) | Revenant |
» | Posledice preveč restriktivnega odnosa do kriptografije tepejo francoske uporabnike oOddelek: Novice / Zasebnost | 5025 (3897) | poweroff |
» | MS Messanger se ne prijaviOddelek: Programska oprema | 835 (775) | BoGo |
» | Počasno odpiranje IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1096) | JLP |
» | Hitrejša povezovanje in hitrejši net na splohOddelek: Omrežja in internet | 915 (737) | ChiefThunder |