Novo anketo je predlagal madmitch, zanima pa ga kateremu mobilnemu operaterju ste zaprisegli zvestobo.
Študentje in študentke 4. letnika Sociologije - Družboslovne informatike pa so me naprosili še to, da vam posredujem povezavo do njihove ankete o politični participaciji in uporabi informacijskih tehnologij. Kdor ima na voljo 10 odvečnih minut, naj anketo izpolni in tako študentom (in seveda študentkam, katerim verjamem še raje pomagate[:D] ) pomagate pri njihovi raziskavi.
"Halo Prva" rulz : 30 SIT na minuto, primerjaj z Mobi : 36 SIT/min ( 0:00-5:00 5SIT/min , samo kdo pa telefonira sredi noči ? ) na mobitelovo omrežje in 72 oz. 36 SIT/min za druga omrežja.
Žal je Halo Prvo "malo" težko dandanes dobit. Ah, če bi imel časovni stroj ...
mam ze 5 let narocnino pri mobitelu, pa sm ze 100x reku, da bo prekinu, ampak nekak ne morem, ker sm ugotovu, da je druzinski bonus najcenejsa mozna stvar...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Bolj prav bi bilo izenačevanje cen MED operaterji. Samo tega se nekateri otepajo ko' hudič križa. Če sem že predlagal, SiMobil, ker veliko potujem po Evropi, se zelo pozna.
Hehehe! Pred leti sem bil na Triglavu. Na vrhu ni bila huda gužva - kakšnih 20-30 ljudi. Večina se na vse pretege muči poklicat znance preko mobilnikov. Vzamem telefon, zavrtim številko in ko poveže rečem: "Čau mama, zdaj sem na Triglavu" V tem trenutku se folk obrne proti meni in praktično vsi na en glas s presenečenimi obrazi: "A tebi lovi telefon!" , na-to odvrnem: "Jaz sem na Simobilu". Hehehe!