Forum » Strojna oprema » macase napajalnik sumljiv?!?
macase napajalnik sumljiv?!?
Cwetto ::
Kolega je kupu ohišje, plato in proc pri mlacomu, in napajalnik (macase) je mel zamenjane kontakte za 5 in 12 voltov in mu je skurl disk, ko ga je priključil.
Zdej me pa zanima, a je to slučajn običajna praksa pri macase napajalnikih, ker sem jest glih prejšnji teden enga kupu, sam ga še nisem vgradu (na srečo, mogoče???)
Zdej me pa zanima, a je to slučajn običajna praksa pri macase napajalnikih, ker sem jest glih prejšnji teden enga kupu, sam ga še nisem vgradu (na srečo, mogoče???)
burekar ::
Jst bi vložu tožbo proti Macase-u. Al pa vsaj zahtevu od Mlacoma odškodnino, lahk bi vsaj preveril kaj prodajajo.
footprint ::
Res dobro opozarilo, da pred priklopom preverš voltažo. S tožbo proti MaCase-ju pa še podjetje Mlakom ne bi nič uspel, tako da to ni glih ideja. Sigurno pa je potrebno pritisniti na prodajalca saj morajo prodajati robo ki je atest in ne karnekaj. Tuki se mi tudi poraja vprašanje koliko računalniških komponent sploh primerno testirajo predno jih dajo v uporabo in ali imajo sploh opravljene kakšne teste.
Spomnimo se zelo glasnih smrtonosnih zvočnikov,.....
Spomnimo se zelo glasnih smrtonosnih zvočnikov,.....
OZZY ::
Jest ga mam pa ni nič problemu z njim. Sem kupu že kar nekaj napajlnikov in mislim, da sem tukaj najbolj zapravu dnar.
Go with the flow.
krucymucy ::
Vsake tolk casa pa le kdo dobi zanic robo!!!
Res pa je, da bi morali poravnat nastalo skodo!
Res pa je, da bi morali poravnat nastalo skodo!
OZZY ::
Škodobo bi morali poravnati, saj so mu že na začetku prodali defekten napajalnik. Pač zamenjane žice pomenijo neuporaben napajalnik. Oni bi morali to pred prodajo preverit.
Go with the flow.
OrlyTM ::
Men je prvi macase napajalnik pokuru plato + rame. Sm dobil drugega, ki še kar dela. Bomo videli. Joj mene, tale Mlacom je pa res krneki. Tipični zaslužkarji.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Automatsko resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1190) | Kriko |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1406 (1056) | tomaz255 |
» | aaaand izklopOddelek: Pomoč in nasveti | 804 (685) | tejo |
» | Macase ohišje?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 903 (703) | VASkO |
» | bajta (oz. ohišje...)Oddelek: Navijanje | 1513 (1391) | OZZY |