Forum » Hlajenje in modifikacije » Macase ohišje?!
Macase ohišje?!
kuglvinkl ::
Zdej mam kul ohiše (neko standardno ATX pač, napajalnik levo zgoraj...), ampak napajalnik je 200W!!! (priznam, nategnil so me). OK. Če kupm trafo močno 300W je to 11k SITnih, če bi pa kupil ohišje Macase z 300W tarfo je pa to 19k SIT. Je to ohišje tolk dobro, da se mi to splača al ne?
P.S.: Ali je nForce formata ATX?
P.S.: Ali je nForce formata ATX?
Your focus determines your reallity
VASkO ::
zakaj bi kupil napajalnik za 11k, ce ga dobis ze za precej manj (7-8kSIT) pa se macase ni (ce se ne ves - macase 300W so za en drek napajalniki, vsi imajo tezave z njimi)
nForce plate so seveda ATX standarda, AT je ze izumrl.
nForce plate so seveda ATX standarda, AT je ze izumrl.
In vsi napajalniki so enako veliki oz. obstaja nek standard?
vsi napajalniki istega standarda so enako veliki, standard pa je trenutno ATX, mogoce se kje dobis kak AT napajalnik za kako staro masino
Kul. Katero trafo mi torej svetuješ? (300W) + kje jo lahko kupim (fimre, ki majo cenike na netu, ne obelodanijo proizvajalca traf)
msmiha ::
Jaz ne vem v čem je fora napajalnika, če ti vse vredu dela je vsak dober al je to Macsov. Gledaš pač sam to, da je 300W bistvenih razlik ni. Razlike so samo v firmi, ki jo drago plačaš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
SmiLe_ ::
Vprašanje za Vaska: kakšni problemi pa npr. so z macase napajalniki ?Namreč pred kakšnim mesecem sem kupil novo mašino, ki mi še sedaj dela probleme in pač zbiram čimveč informacij ka bi lahko bilo narobe, saj sem že skoraj obupal.SmiLe
nestabilna voltaza - nestabilnost racunalnikov z macase napajalniki
en cajt se je na forumu naslo ful osebkov, ki so imeli probleme s temi napajalniki
msmiha, o da, med napajalniki so se kako velike razlike!!! lahko kupis enega noname 300W ali pa enega brand 230W pa ti bo slednji npr. deloval bolje (v primeru macase to ne drzi, ker je enostavno za en drek)
en cajt se je na forumu naslo ful osebkov, ki so imeli probleme s temi napajalniki
msmiha, o da, med napajalniki so se kako velike razlike!!! lahko kupis enega noname 300W ali pa enega brand 230W pa ti bo slednji npr. deloval bolje (v primeru macase to ne drzi, ker je enostavno za en drek)
bastadu ::
Kako pa vedeti katerega kupiti, saj večina cenikov ne vsebuje noibene firme, piše samo "Napajalnik ATX 300W" al pa kej podobnega... V kateri štacuni imajo kvalitetna?
codegen ima zelo dobre napajalnike, ga imam sam 300W, sem imel tudi prej 200W (d700, 8kta3+) pa ni bilo nobenih tezav, zaj pa pac TB1200.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antec ali Enermax?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3025 (1990) | tha_man |
» | Full je glasen...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1212) | Plastiq |
» | Poročilo o modifikaciji voltaže na ABIT KT7AOddelek: Navijanje | 1064 (928) | Cako |
» | Moc napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 1196 (1021) | CCD |
» | NAPAJALNIKOddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (1826) | Kaiser |