» »

Vedno debelejši in neokretnejši linux?

1 2
3
4 5

matjazgu ::

CCFly:
KDE spoliran? Ja, če si Jaka Racman ali pa kakšen drug podoben lik iz risank. GNOME je približno za 200% bolj profesionalen. In oba še vedno nista na nivoju winXp ali macOs

Ce gres iskat file v Explorerju, pa se ti ena zenska na vesoljski ladji pripelje....Ne bi reko bas neka profesionalnost za Xp-je:)

CCfly ::

Tole si poglejte http://www.cobind.com/desktop.html, če imate stare mašine. Nekdo je že zavohal tržno nišo.

poweroff ::

Pri windowsih sicer res samo klikneš na setup.exe in potem nekajkrat next. Samo se včasih tudi sesuje. Apt-get install dela. Ne, pravzaprav DELA. DA en govorim o deinstalaciji. OK, zadnje verzije Windowsov imajo to precej bolje narejeno, ampak Linux ima to ze kar nekaj casa.
sudo poweroff

linuxdady ::

Veliko se vas pritožuje, da se v Linuxu USB naprave ne prikažejo na namizju, ko jih vklopiš. Ne vem, kako je to v drugih distribucijah, v Mandrake 10.0 pa se mi na namizju prikaže ikona z imenom "Trdi disk", takoj ko vklopim USB Flashdisk. Enako se zgodi s hčerkinim MP3 playerčkom, ko priključim digitalni fotoaparat, pa se prikaže ikona s foroaparatom in imenom GPhoto2. Za vse te naprave je bilo v Windowsih potrebno namestiti posebne gonilnike. Če nisi pred izklopom izvedel "varno odstranjevanje", si imel hude težave ob naslednjem priklopu. V linuxu pa res samo priključiš in izključiš. Po mojih izkušnjah je Linux neprimerno bolj "BUKSELJFRIENDLY". Kot izrazit bukselj takšno oceno razglašam za strokovno!;)

hruske ::

(komentar na matthaia)
pri tem se mi zdi kot da ima linux nekoliko prednosti... microsoft mora namreč skrbeti in nuditi podporo za vse sorte programja, ki obstaja za windows, ponavadi slabo napisanega in podobno (kaki nedeljski programerji). medtem ko je programje za linux (tudi od nedeljskih programerjev) manj skrito. vsak lahko pogleda kateri program se mu je sesul, ga pozene iz konzole in gleda njegova sporočila, da vidi kje se je zalomilo, po potrebi še kak trace požene. pa tud če pol izhod trejsa pošlje komu na ircu, v večini primerov je nudenje podpore lažje.

medtem ko se zaprto programje trudi čimbolj potihem poskriti svoje napake.:\

ghaefb ::

mk-klavz: to kar si ti napisal je pa zelo smešno, u bistvu ironično :)
Ubogi microsoft ker nima vpogleda v izvorno kodo in ne vidi natančnega izpisa napake skrešanega programa??
zaradi tega pa zasluži miljarde dolarjev :|

hruske ::

ghaef, nisem tako mislil.

dejstvo je, da je od delovanja programa odvisna tudi okolica. obstajajo nekompatibilnosti med programi, kakor je že nekdo više potarnal kako mu nero in antivirusni program nista hotela sodelovati. torej je lahko na določeno napako kriv tudi kak drug program, za katerega tega ne bi pričakoval. to pa programerji težko naredijo (najlažje je ponoviti napako tam, kjer se že sama pojavlja, torej na uporabnikovem računalniku, ja?) tako da je podpora in iskanje napak lažja pri "zgovornem" programju, kot pa pri tistih, ki molče pogoltnejo obvestila o napakah.
microsoft pa pač služi miljone, ker so ga ljudje navajeni.

se morda že strinjava?

ghaefb ::

Recimo da.. :D

keber ::

linuxdady: no to sem hotel. Očitno bom šel nazaj s fedore na mandrake. Ampak v windowsih od 2000-ke dalje ni treba nobenih driverjev dajat za USB naprave in digitalce. Dela s prve.

Mimogrede: copy-paste ne dela tako kot bi moral. Besedilo že skopiram ampak vržte sliko iz Konquerorja v Evolution ali pa celo v KOffice. Dobili boste samo naslov slike. Edino, kar sem opazil da dela tako kot je treba je iz KDE v OpenOffice, kar me je kar malo presenetilo, ampak pozitivno.

CCfly ::

@NoUse4AName: Nastavi si PORTAGE_NICENESS v /etc/make.conf

CaqKa ::

eh gre se za čisto obično kopiranje asciija med programi napisanimi v raznih knjižicah.. ne pa o tem, da linux ima copy paste.. seveda ga ima.. samo ne dela tak kot bi naj..

hruske ::

oz. tako kot so/ste windows uporabniki navajeni.

Vlady ::

Kam je ta tema zabredla...??? Zdej tuki diskutiramo kaj ma linux in kaj ne in kaj winsi in kaj ne... :\ Haloooo? Tuki je govora o hitrosti sistema in mogoče tudi o enostavnosti (vzrok hitrosti, če rabiš za vsak ukaz na netu brskat kaj pomeni in kako se vse prav napiše, nisi hiter, pa če imaš 4GHz pa 10GB rama...). Pač linux bo še neki časa ostal domena naprednejših uproabnikov. Ima prednost da se ga da prilagoditi potrebam vsakega, ima pa to slabost, da za to potrebuješ znanje, ki pa ga kot recimo navaden uproabnik računalnika niti ne potrebuješ. Pač bo treba narest eno easy distribucijo linux-a, ki bo laufala samo preko grafičnega vmesnika (brez konzol) in ki bo dokaj podobna windows sistemu klikanja in uporabe. Pa tud podporo igrcam bo treba narest boljšo. Nekak v linuxu laufa samo okol 5% vseh iger... :\
Kar se pa tiče OOo v linux-u, pa se tak počasi load-a zato, ker nima sistem nobenih knjižnic in vtičev že prednaloženih. V winsih pa imamo že vse "pripravljeno" za uporabo office paketa, ki je že skoraj nujen "nakup". Drgač pa zna linux veliko bolj pametno uproabit RAM kot winsi. Recimo linux nuca RAM dokler ni do konca poln. Winsi vmes skoz po disku neki meljejo. Kar ti pa zelo zniža hitrost... ;( Mogoče se ravno tu skriva ta "požrešnost" linux-a, ker pač porabi RAM do "konca" winsi pa ga puščajo napol praznega in raje zapisujejo na disk... In ni fora nakupa rama, da nam ta ostaja prazen, ampak da ga čimbolj uporabljamo in zapolnimo! :|

ghaefb ::

Vlady: se popolnoma strinjam s tabo.

CaqKa ::

sem hotel dodat da nebi kdo slučajno kaj takega izjavil kot si ti zdaj pa sem pozabil...
ne.. žal nisi razumel problema.
ti očitno ne razumeš, da je zame bil to nedelujoč copy/paste če sem hotel nekaj skopirat iz browsera v urejevalnik besedila, nakar sem ugotovil da je za urejevalnik besedila bil clipboard prazen, za browserja pa še vedno poln?

hruske ::

hecno. kje se ti je pa to zgodilo, s katerim urejevalnikom?

tha_man ::

@dizel
> Zakva bi ble pa velike in male crke isto, ce NISO ISTO. Zakva se pa ti na vseh dokumentih podpises ime in priimek z veliko zacetnico, ne bit tolk neumn, dej se raj z malo, je bolj simpl.

Povej kakšno zvezo ima lepopisje z računalniki? Važen je POMEN, in pomen mojega imena je popolnoma isti, ne glede na to s kako začetnico ga napišeš. Na linuxu pa maš lahko cel kup datotek z istim imenom, le z drugačno permutacijo velikih in malih črk. Pol se pa znajdi.

Daleč najboljši način je da si sistem sicer zapomne velike in male črke (zaradi izgleda kjer je ta pomemben, recimo glasba v MP3ju), ne ločuje pa pomena med njimi.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

CaqKa ::

mk-klavz ne spomnim se več.. je pa vsaj eno leto nazaj.. pred kakimi tremi mesci pa je bila na stju novica da se urejajo stvari na tem področju.. tak da ziher nisem edini ki sem to opazil.. tudi zavoljo komentarjev ki so me zgoraj potrdili.
copy/paste je zame ena taka zelo osnovna stvar ki more bit pošlihtana da vedno dela..

minmax ::

tarzan: po moje mplayerja ne znaš ukrotit. to je po komentarjev, ki sem jih bral od resnih uporabnikov, najbolj sposoben player sploh. zato ga tudi vedno več ljudi na windowsih uporablja...

res ... mplayer igra vse, tudi tisto kar je popolnoma narobe zakodirano, pa igra hitro ko strela. če je treba lahko ročno izbereš drug codec, ali pa vklopiš postproc filter, če ti kaj ni všeč itd itd.

CaqKa ::

hruske ::

thaman, sej... če si ti končni uporabnik... a je pomembno če sistem razlikuje med velikimi in malimi... mislm.. a to res tako opazis? itak imaš konquerorja al kar pač že in tam poklikaš in lahko spremeniš ime in izgled. ko pa v kakem xmms dodaš muziko pa itak lahko bodisi izbereš mapo bodisi pa kar datoteke direkt... kje je težava?

caqka, glede trenutnega copy/paste u linuxu... v windows gre in sistem skopira na odložišče. ce imas recimo eno mal vecjo sliko, to utegne mal trajat. iz odložišča gre potem v drugi program. tako imas ti v spominu hkrati 3 kopije iste zadeve. medtem ko linuxov c/p deluje tako, da gres v prvi program, tam oznacis, gres v drugega, kliknes srednji gumb. potem se programa zacneta pogovarjat in ce najdeta kak soroden format, se zadeva prekopira v najboljsem formatu, ki ga oba zmoreta. pri tem imas v pomnilniku 2 kopiji. zato paš zadeve ne moreš skopirat, če prej program ubiješ.

zdej al je to boljša al slabša rešitev... kakor za koga. vem pa, da ko v windows daš npr. copy paste ene malo večje slike, zadeva zmrzne za nekaj časa, definitivno pa traja dalj kot v linuxu. podobdno kot tisti incident ;) z oknom v fedori. povsod nekaj zmrzne... :\

p.s.:caqka, sem prebral uno novico, zadevo tud sprobal... in nevem. nekak mi ni izboljšalo življenja, ker se mi je blo lažje navadit na delovanje trenutnega copy/paste

Jst ::

ah... Kot da copy/paste v Windowsih deluje vedno tako, kot želi uporabnik... (za kakšne ascii tekste že)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

hruske ::

deluje vedno enako, predvidljivo. to je ubistvu tisto kar ljudje hocjo...

roko22 ::

Ne bodite preveč pametni. 800 MHz p3 z win2k deluje naravnost obupno, ko naložiš vse popravke in dodaš še kakšen antivirus gor. Delam v največjem slovenskem (računalniškem) podjetju, ki ima pomoje okol 1000 uporabnikov na exchange serverju in outlook ... rabi kar nekaj časa, da se mu razsvetli, da je dubu dva maila s parimi slikcami. V domeno sem se registriral po par minut na win2k, tako da sem šel lahko na cigaret. V winxp je podobna štorija. Bog ne daj, da da pogledam kakšen filmčk in zraven še slučajno odprem notepad, .... no comment. Edino za registracijo v domeno so zgleda nekaj popravli in se zdaj registrira v nekaj sekundah. Eden je prej prbil, da mu deluje winxp naravnost odlično na celeronu 400. Me zanima če uporablja na tistem računalniku internet, me zanima kako bi deloval z antivirusom, ne prodajat buč. Pomoje bi prej minil kakšen letni čas, preden bi napedenal gor apache, mysql in php. Osebno sem laufal gentooja na p166 z apachejem, mysqlom, ftpjem, sshjem, dnsjem, ... Glede desktopa. XFce4 ali fluxbox delata na p800 naravnost odlično in hitro. Za mail v winsih na p800 uporabljam sedaj prekompajlan mutt za winse, da lahko vsaj normalno pogledam mail. Da o inštalaciji ne govorim. Da sem namestil winxp in vse programe, ki jih rabim je trajalo 2 dni po 8 ur. V gentooju, me je s kompalanjem pršlo isto dva dni.

tha_man ::

mk-klavz
> če si ti končni uporabnik... a je pomembno če sistem razlikuje med velikimi in malimi... mislm.. a to res tako opazis?

Pomnembno je npr. če delaš v konzoli, kjer ni dovolj da veš samo ime fajla ampak tud to s kakimi črkami je napisano (jaz sem mel s tem *vedno* probleme). Al pa recimo če maš narejeno playlisto mp3-jev, nakar spremeniš velikost črk (recimo da hočeš met lepo urejene datoteke, jaz to vedno počnem), in kar naenkrat playlista ne bo več našla komadov. Vglavnem, zadeva je včasih bolj drugič manj moteča, ne prinese pa prav nobene prednosti. Vsaj jaz je ne vidim.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Jst ::

mk-klavz:

Bom ti podal konkreten primer.

Dva MS programa: IE in Word. Iz uradnega lista (IE) bi rad copy/paste ene par členov. Označim samo in le tekst, dam copy, grem v Word, paste. Rezultat: on je nekje si izbral tudi tabele in jih lepo prilepil v Word. Ok, si rečem. Moja napaka. Ponovim še enkrat. Rezultat isti.

Kaj se zgodi navadnemu uporabniku, ki označi celotno stran? Jaoo, kr smili se mi!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

undefined ::

Včasih je bil popularen argument, da je za Linux potrebno 5x manj hiter hardware in 5x manj pomnilnika v primerjavi z Windowsi. Danes pa ubogi linuxaši primerjajo hitrost Linuxa z Longhornom, kateri bo zunaj šele leta 2006, ko se bodo zmogljivosti PCja potrojile. Potem pa se še nadalje izgovarjajo, kako se da v Linuxu hitro popravit Kernel Panic in kako je zdaj sistem "trpežen", pozabijo pa, da v Windowsih Kernel še nikoli ni padel v paniko in se še nobenemu uporabniku ni bilo potrebno ubadati s takšnimi bedarijami.

Linux se je skozi leta iz bede preobrazil v patetično bedo.

pivmik ::

Jst...
to pa zato ker samozvani "web designerji" upoabljajo za design/obliko strani TABELE, j tako je. Element namenjen preglednemu tabelaričnemu prikazu podatkov uporabljajo za oblikovanje spletnih strani. O kakem CSS-ju pa še slišali niso. (priporočilo: csszengarden.com)

Copy & Paste je v tem primeru popolnoma pravilen.
Še celo iz FireFoxa v Word lepo skopira skupaj s fontom/velikostjo/slikami/gumbi/linki in ostalim oblikovanjem.

tha_man
se popolnoma strinjam z ločevanjem velikih in malih črk pri datotekah v L33n00x-u. Totalna neumnost, popolnoma nobene prednosti ne prinaša to, le slabosti.
LP, Gregor GRE^

kopernik ::

tha_man:
Razlikovanje med velikimi/malimi črkami je pomembno in prav je, da OS razlikuje med različnimi znaki, sicer npr. še sortirati ne bi znal `ls` izpisa. V vsaki kodni tabeli ima znak svojo kodo. OS mora razlikovati med posameznimi znaki, sicer lahko pride do zmešnjave. Pomisli samo na up. imena, gesla, raznorazne šifre, itd. Že 30 let in več ima večina OS-ov natančno ločnico med velikimi in malimi črkami, sedaj pa bi tha_man rad izumljal nova pravila ...

ghaefb ::

Bravo IceMan, vedno znova me "presenečaš" s tvojimi komentarji.
Preberi si malo više moj komentar kjer so napisana DEJSTVA.

kopernik ::


da v Windowsih Kernel še nikoli ni padel v paniko in se še nobenemu uporabniku ni bilo potrebno ubadati s takšnimi bedarijami.


Iceman najbrž pozablja na thread v ST forumu z desetinami sporočil (obupanimi uporabniki), ko se jim "sistem ugaša po eni minuti" ... Meni se taka bedarija na linuxu še ni zgodila.

tha_man ::

kopernik, jaz govorim o ločevanju v imenih datotek, nikjer drugje. Fajn je da si zapomne velike in male črke zaradi estetskih razlogov, ne bi pa jih smel ločevati v pomenu. Jasno da je pri passwordih in takih zadevah to nujno, pri imenih datotek pa ta "feature" samo komplicira življenje uporabnikom.

Glede ugašanja "po eni minuti": mislim da je vsem jasno da linux *je* bolj varen kot winsi. Sicer tud zarad tega ker je tarča bistveno manj napadov, ampak pustimo to. In njegovo jedro je čist fajn in vse, sm kaj ko je večina ostalih stvari vedno bolj zabluzenih. Pa daleč od tega da bi si to želel, osebno sem zelo razočaran na linuxom, saj sem vanj polagal velike upe takrat ko sem se prvič srečal z njim (kar lepo število let nazaj).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

noraguta ::

kopernik odpri rpc navzven pa cakaj kašen teden.
najverjetneje se ti zadeva ne bo končala najbolje...

jst
word ima paste as plain text.

mah ločevanje crk pri imenu datotek pa prav je ,da je.
če ga pa ni se pa da preživet.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

kopernik ::

noraguta:
Ves čas se tukaj poudarja enostavnost uporabe za navadne ljudi. Prav, naj se potem svojo pozicijo argumentira iz tega stališča. Ne pa metat naprej nekih kernel panic-ov, kot da se dogajajo ves čas in ubogi uporabnik ne ve kaj bi. Glede na threade v forumu sklepam, da uporabniki windows OS-a le niso tako brezskrbni ...

Glede varnosti nasploh - so problemi, tako pri linuxu kot kje drugje. To je dejstvo in tega nikoli ne bom zanikal.

hruske ::

jst, piknik, glede copy pasta, seveda je pravilen. saj precej podobno tudi openoffice naredi. če hočeš pač plain text, potem skopiras v notepad. tam kjer bi morali vsi pravzaprav pisat, pa šele potem it kam oblikovat.

tha_man, poznam tvoje tegobe, ampak še vedno se mi razlikovanje med malimi in velkimi zdi razmeroma sprejemljivo. do težav pride predvsem če imaš playlisto, ki skače po podmapah... tko da se mi zdijo kopernikove obtožbe kr mal pretirane.

glede icemana pa... kaj naj rečem. lahko uporabljam računalnik, lahko pa mi je v zabavo, tako da vsakič kj novga sesujem in popravim. pa vmes kej svojga zgruntam, izumim mal tople vode.. hey, wtf! to je uplink u živo! ;)

noraguta ::

"uporabniki windows OS-a le niso tako brezskrbni ..."

problem je v tem , da so tako brezskrbni. vse za free pr0n.oz najnovijo špilo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

ghaefb ::

ThaMan:
njegovo jedro je čist fajn in vse
,
večina ostalih stvari vedno bolj zabluzenih
kaj je to? Malo bi lahko argumentiral, ti stavki ne pomenijo veliko.

Če si bil razočaran leta nazaj, bi moral poizkusit novejše distribucije, napredek je ogromen.

kopernik ::

"tko da se mi zdijo kopernikove obtožbe kr mal pretirane."

No, saj nisem nikogar _obtoževal_ oz. edina obtožba je bila tista o izumljanju novih pravil.

BigWhale ::

Jaz pa uporabljam Linux in sem srecen. Imam nekega Athlona 1600 z 256MB rama, pa si upam uporabljat portage in delat emerge world, compilat nek projekt v kdevelop, uporabjlam KDE namizje in medtem ko cakam na tiste stvari gledam Severino, tako za zabavo...

... ce pa vam Linux ne dela, se vam zdi pocasnejsi, neuporaben, bloated, pa naj bo tako. Kaj me briga kaj si vi mislite. Jokajte, ce vam kaj ni prav.

ghaefb ::

:D :P

CCfly ::

BigWhale has spoken :P

noraguta ::

za ziuljenski fetis kompailiranja linuxa kaj drugega clovek niti ne rabi.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

CCfly ::

Se strinjam. Predlagam da vse programe od danes naprej interpretiramo.

undefined ::

> Iceman najbrž pozablja na thread v ST forumu z desetinami sporočil (obupanimi uporabniki), ko se jim "sistem ugaša po eni minuti" ... Meni se taka bedarija na linuxu še ni zgodila.

Počakaj na WinXP SP2, ta bo avtomatsko vklopil firewall za vse invalide.

Brane2 ::

Caqka:

sem hotel dodat da nebi kdo slučajno kaj takega izjavil kot si ti zdaj pa sem pozabil...
ne.. žal nisi razumel problema.
ti očitno ne razumeš, da je zame bil to nedelujoč copy/paste če sem hotel nekaj skopirat iz browsera v urejevalnik besedila, nakar sem ugotovil da je za urejevalnik besedila bil clipboard prazen, za browserja pa še vedno poln?


TO DELA. Dela iz okna v okno, dela iz GUI okna v terminalsko okno z ukazno vrstico on dela iz kateregakkoi od teh v "DOS", torej v ne-X terminal. IN dela tudi v obratno smer.

Le navodila je treba prebrati.

pivmik ::

BigWhale
Kaj me briga kaj si vi mislite. Jokajte, ce vam kaj ni prav.

Kaj pa pol tukaj pišeš/jokaš.
Kdo te je kej vprašal, sam si začel pisat.
Če Linux res ne bi sux-al potem se ti ne bi oglašal tukaj in ga zagovarjal v prazno.
LP, Gregor GRE^

Brane2 ::


Počakaj na WinXP SP2, ta bo avtomatsko vklopil firewall za vse invalide.


Ne vem, če bo to zadosti. Kolega se že teden dni bori proti virusu/trojancu/vragsigavedičemu na svojih XPjih in zadeve ne uspe spraviti dol. Pa je za precej solidniim firewallom in zelo tekoče updatea zadevo.
Sedaj nekaj razglablja da bo treba kupit antivirus, a to se mi zdi bebavo. V praksi je do sedaj zadoščal občasen skok na kako stran in uporaba kakega time limited demoja a sedaj bo treba imet očitno neko stvar stalno gor.

ZDi se mi butasto dajat denar za antivirus siftver za mašino, kjer se pravzaprav skoraj nikoli ne inštalira nov softver. Gre v glavnem za čisti DTP stroj. Tip tudi ni butast, da bi odpiral priponke v mailih itd. in sploh mu ni jasno, kako je zadevo lahko fasal.

Jebeš tak stroj, ki ga lhakok zrušiš že s tem, da mu pošlješ okužen mail. MS bi moral v svojih študijah o TIA upoštevat tud take "malenkosti".

roko22 ::

" Počakaj na WinXP SP2, ta bo avtomatsko vklopil firewall za vse invalide. "

To je ful user-friendly OS, ko začetnik kupi Windows XP, se poveže na internet in dobi čez par sekund sporočilo, da se bo njegov računalnik resetiral. Ful user-friendly. Pomoje se mu ful sanja, kaj more potem narest.

" Kaj pa pol tukaj pišeš/jokaš.
Kdo te je kej vprašal, sam si začel pisat.
Če Linux res ne bi sux-al potem se ti ne bi oglašal tukaj in ga zagovarjal v prazno."


Ravno nasprotno. Zagovarjamo ga zato ker ne-suxa z raznimi rebooti potem, ko se prvič priklopiš na svetovno omrežje.

ghaefb ::

Picnik a ti misliš da zagovarjamo linux zato ker (po tvoje) "sux-a" :P
Uuuu pobič si brcnil v temo.

Iceman ima vklopljen windowsov "firewall" in nima problemov z virusi/črvi in podobno...

Zagovarjam v prazno.... :D

undefined ::

> Ne vem, če bo to zadosti. Kolega se že teden dni bori proti virusu/trojancu/vragsigavedičemu na svojih XPjih in zadeve ne uspe spraviti dol. Pa je za precej solidniim firewallom in zelo tekoče updatea zadevo.

Enkrat se mi je dvakrat zaporedoma resetiral računalnik takoj po sveži namestitvi winsov z izklopljenim firewallom. Vklopim firewall, nič več reseta za nekaj ur. Za poskus ponovno izklopim firewall, takoj spet reset po petih minutah. Sedaj ga imam vklopljenega že več mesecev in nisem doživel niti enega reseta.
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dell mini Inspirion 910 RAM?

Oddelek: Pomoč in nasveti
362907 (2765) Seljak
»

Microsoft Office - kaj podobnega

Oddelek: Programska oprema
91427 (1328) CaqKa
»

Katero distribucijo uporabljate

Oddelek: Operacijski sistemi
412842 (2061) hanibal
»

Dreamweaver - Validator in napake

Oddelek: Izdelava spletišč
8930 (820) macplus
»

PCLinuxOS 8

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
412913 (2913) Matev

Več podobnih tem