Forum » Programska oprema » Massive mp3 tagger s podporo CDDB
Massive mp3 tagger s podporo CDDB
Matek ::
Mja, že nekaj časa se spravljam urejat mp3 zbirko, a sem prelen. Kakorkoli že, potrebujem program, s podporo CDDB, a ne kakršnokoli. Zgooglal sem jih že precej, a vsi si to podporo predstavljajo tako, da grejo kar sami glede na dolžine komadov in določen filename iskat po bazi, jaz pa imam polno albumov, ki so označeni s track1 track2 itd. Zato bi rabil tagger, v katerega bi pač vnesel ime in izvajalca, ta bi poiskal zadetnke na freedb in potem dal takšna imena označenim datotekam, brez teženja da dolžina in ostalo ne ustreza. Dobro bi bilo tudi, da bi lahko vnesel kar freedbjev id albuma, bolj praktično. Pozna kdo kaj?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2412 (510) | bellaalice |
» | Kateri program za urejanje ID3 tag?Oddelek: Zvok in slika | 2266 (2056) | pivmik |
» | vpisovanje žanrov v arhiv glasbeOddelek: Programska oprema | 1411 (1372) | t-zonaz |
» | Program, ki ti izpiše naslove vseh mp3 v določeni mapi ; izpisek skladbOddelek: Programska oprema | 1361 (1158) | RealSlimShady |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1834 (1561) | valterz |