» »

naj izedovalec strojne opreme

naj izedovalec strojne opreme

mk4 ::

Sem videl članek, da moram uporabljati iskanje preden napišem novo temo, ampak ker iskanje ne delije (sem preveril) lahko začnem to temo.

Mene bi zanimalo kateri proizvajalec izdeluje najbolj zaneslivo strojno opremo. Zanimalo bi me za vsak del strojne opreme posebaj "če nisem prezahteven".

Že dalj časa zarmišljam o novem računalniku pa bi se rad malo prej pozanimal, kateri del strojne opreme naj izberem glede na rač.

Razmišljam tudi "če nebo predrago" o dvoprocesorskem računalniku in me zanimajo vaša mnenja in če moram potem kaj bolj paziti pri izbiri strojne opreme.
http://users.volja.net/mk5890/index.html - povej kaj te moti ali kaj naj dobam

root987 ::

Men iskanje dela?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

kuglvinkl ::

Ugledne znamke pridejo in ugašajo. Tipično za IT.

Povej točno za kateri del drobovine ali zunanjih udov te zanima.

PS: sem že začel pisat imena, pa bi bilo zelo dolg seznam. Morda bi lahko šel iz drugega konca, kaj ne kupiti.
Your focus determines your reallity

Kitty ::

Kaj te zanima? Proizvajalec?!?!8-O
Al te zanima blagovna znamka, kot večino potrošnikov...
Ime prozvajalca xy na Tajvanu al kjerkoli že ti ne bo prav nič pomagalo.
Sploh pa meni "najbolj zanesljiv" ne pomeni nič. Ni rečeno, da so vsi izdelki določene blagovne znamke zanesljivi, ker imajo pač uveljavljeno ime, kar na žalost većina folka noče slišat.

cryptozaver ::

V kolikor bos sam sestavljal PC, veliko tvegas vsaj s stalisca zanesljivosti. Vzemi kak preizkusen komplet. Priporocam DELL - moje izkusnje so vec kot dobre. Velja tudi za dvoprocesorske masine.

K0K0 ::

Pr eni od naših strank so pol leta nazaj kupil della p4 2,8 256mb, 40gb diska za 180k8-O in morm rečt da večjih jajc še nism vidu. Najprej se je skos sesuval programček za dellovo tipkovnico tko da je bla poraba cpuja skos na 100% (tolk o preizkušenih kompletih). Med nalaganjem pantheona je bil cca 15x potreben hard reset tko da so programerji nakonc porabil 4h namest 1h. Pa tud zdej se pc 2-3 na tedn totalno žašteka tko da pomaga sam še reset tipka da o porazni brzini pcja sploh ne govorimo.

cryptozaver ::

A za reklamacije pa se niste slisal?

Hvala za vaša mnenja do sedaj.
No situacija je takšna...jaz imam računalnik kateri je že 4 leta star in posataja vedno bolj neuporaben, zato bi si ga jaz nadgradil. Slišal sem da za to potrebujem nekaj novih delov kot so: ohišje+napajalnik, osnovna plošča, procesor+hladilec, rami (to je za prvo silo, da lahko začnem delati). Mene trenutno najbolj zanima za te komponente kaj je trenutno vredu in da se da čimbolje nadgraditi čez čas.
Glede osnovne plošče pa iščem eno na katero bi lahko priklopil vsaj 3 omrežne kartice, saj se bo tako naredil internet v naši hiši (za mene, očeta in sestro).
V januarju bom imel približno 110-130jurjov našparanih in bi rad imel čimblojši rač za ta denar. Ali bi mi lahko pomagali sestaviti kak rač za to ceno?
P.S.:Srečno in zdravo v novem letu.

flipflop ::

Glede omrežja, raje kupi router, ker če ne boš ves čas moral imeti prižgan tvoj računalnik da bodo še drugi lahko dostopali do interneta.

Računalnik mislim imeti vedno vklopljen!

glinik ::

Kaj tolko kompliciraš, za 120k sit dobiš že kolko tolko soliden računalnik. Ne bit prevelik piclajzlek :) .

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
668203 (6268) burek17
»

Nemčija prepovedala vnaprej vklopljen SecureBoot

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
419111 (7119) antonija
»

Applovi izdelki niso več zeleni (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
15345608 (40242) driver_x
»

windowsi zmrzujejo!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
454113 (3485) bmatko
»

Kupujem prenosnik cca. 400kSIt (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1018771 (6728) nurmaln

Več podobnih tem