Forum » Loža » Počitnice so tu!!!
Počitnice so tu!!!
blue96 ::
Sicer se bo povprečje mojih postov v kratkem malo zmanjšalo, ker grem na dopust, pa upam da se bo dalo potem ko pridem nazaj kaj prebrati. Sicer grem v Z.D.A., na vzhodno obalo, pa me malo zanima, kam boste letos vi zavili na dopust.
Okoli 10. julija bom nazaj...
Okoli 10. julija bom nazaj...
.
Cosmo ::
Jup, posebej Baska trga gate
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Misak ::
do 12.7 bom poskusal naresi kar se se na faxu da izmolsti, drugace pa konec meseca na slovensko obalo (vikend od frenda). Potem pa cel avgust se malo naokrog po krajih pol pa nazaj na fax na zadnje roke izpitov
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
Medved ::
hrvaška obala je najboljša in najlepša (obala in otoki), kul za plavanje, sončenje in jadranje hehe
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Tomi ::
Povej, mulc, ali se ti malo važiš, ali je to bilo samo kot informacija. Ker prvi del teme je neumen, in če ne bi dal vprašanja, bi ti jo zaklenil.
Sicer pa letos ne bo veliko počitnic, ker imam do 16. izpite, potem pa se bomo recimo selili, tako da ne bo nič. Sam pa tudi ne grem nikamor, ker ne bi rad zapravljal ( kupujem notebooka ), punca mi pa nič glede tega ne teži, ker je virtualna trenutno
Sicer pa letos ne bo veliko počitnic, ker imam do 16. izpite, potem pa se bomo recimo selili, tako da ne bo nič. Sam pa tudi ne grem nikamor, ker ne bi rad zapravljal ( kupujem notebooka ), punca mi pa nič glede tega ne teži, ker je virtualna trenutno
metrodusa.blogspot.com
JurijTurnsek ::
jst se nič ne zajebavlem...sm bil že dvakrat tam, pa bo letos tud, sm bi raje šou v UMAG!!!...kr je tm ful dobraga placa za skejtat
http://www.slatnaskejta.com
blue96 ::
tomi: ni fake, tudi važenja ni. samo malo bi povprašal če mate kaj bogate fotrcke in to da vam dajo kes, al damo vsi samo v racunalnike.
sej bo boljse, bod vesel da mas virtualno punco, ki ne vzame tolk dnarja in caaaaaaaaaaaaajta...
sej bo boljse, bod vesel da mas virtualno punco, ki ne vzame tolk dnarja in caaaaaaaaaaaaajta...
.
OZZY ::
Hm.. V Čateške toplice z punco za 5 dni. Ja vem. Kriza. Pl pa spte priprave na izpite. Beda.
Go with the flow.
ziga7 ::
Tomi: a pocitnce v ZDA so neki tazga, da bi se mogu hvalit?
MULC: ZDA niso primerne poletne pocitnice, pustimo tut to, da v NY, Philadelphiji in Washingtonu (pac V) polet ni skor nic folka...poleg vsega mesta polet smrdijo. Raje bi pocitnice prezivel na Bledu, pa se lepse se bi mel. V ZDA pejt pa septembra.
Lp Nejc
MULC: ZDA niso primerne poletne pocitnice, pustimo tut to, da v NY, Philadelphiji in Washingtonu (pac V) polet ni skor nic folka...poleg vsega mesta polet smrdijo. Raje bi pocitnice prezivel na Bledu, pa se lepse se bi mel. V ZDA pejt pa septembra.
Lp Nejc
hudycz ( kakšno poljsko ime): ne, niso najbolj hvaljenje, samo jaz tega ne bi obešal na veliki zvon ( ali pač dajal na forum ).
Mulc: včasih je čisto kul, da je virtualna, ker si lahko sam razporejam ves čas, včasih me pa to zelo moti. Sicer sem pa zelo izbirčen..
Mulc: včasih je čisto kul, da je virtualna, ker si lahko sam razporejam ves čas, včasih me pa to zelo moti. Sicer sem pa zelo izbirčen..
metrodusa.blogspot.com
Kako kaj "imaginary girlfriend"?
Imaginary kajpak.
Sicer se pa niti ne sekiram, ker imam ponavadi zelo dobro družbo ( posledica faksa ).
Ni panike, samo bo počasi treba spet kaj najti
Imaginary kajpak.
Sicer se pa niti ne sekiram, ker imam ponavadi zelo dobro družbo ( posledica faksa ).
Ni panike, samo bo počasi treba spet kaj najti
metrodusa.blogspot.com
ziga7 ::
mja, prav ironicno, da poleti, v casu (ako) najvecjega uzivanja ostanem brez boljse polovice. Pa ne da bi se zarad tega sekiral, se morm pa malo zamislit kaj delam narobe...
Lp Nejc
Lp Nejc
Elemen_T ::
huh muhmuruh jaz gerem pa jutri v Pulj in kasneje čez celo dalmacijo vse do Dubrovnika
Žurke bodo žurke.
Žurke bodo žurke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kampiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11245 (2327) | Mato989 |
» | Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23270 (9371) | shadeX |
» | Hrvaška in NET, potovanje z prenosnikomOddelek: Mobilne tehnologije | 5422 (4195) | steev |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48315 (45797) | Jan987 |
» | A grete to leto na morje?Oddelek: Loža | 2088 (1419) | tx-z |