Forum » Pomoč in nasveti » "16-bit Windows Subsystem"
"16-bit Windows Subsystem"
JC_DENTON ::
"16-bit Windows Subsystem"
"C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application."
WTF !?!?!? a mi kdo zna povedat kva to sploh pomen k hočm inštalirat Max Payna ??? Prej je delov skoz v redu.
To mi je zej javl že pr par stvareh.
"C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application."
WTF !?!?!? a mi kdo zna povedat kva to sploh pomen k hočm inštalirat Max Payna ??? Prej je delov skoz v redu.
To mi je zej javl že pr par stvareh.
My Ignorance Amuses Me :)
JC_DENTON ::
Problem rešen, datoteka obnovljena.
Hvala za pomoc STASI.
By the way : kaj bi bilo bistvo foruma če bi vse lahko našel na googlu
Hvala za pomoc STASI.
By the way : kaj bi bilo bistvo foruma če bi vse lahko našel na googlu
My Ignorance Amuses Me :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imate rajši Win 7 kot Win 10? Imamo rešitev. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47992 (38223) | Cervantes |
» | Windows 7 problem pri prenosu licenceOddelek: Operacijski sistemi | 3049 (2679) | opeter |
» | Nič popravkov za okužen Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15321 (13162) | Jst |
» | Kopija windowsov z norton ghostomOddelek: Operacijski sistemi | 1077 (977) | Microsoft |
» | Norton Antivirus 2001 pod win XP ne dela??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (1118) | Nigga |