Forum » Operacijski sistemi » Kopija windowsov z norton ghostom
Kopija windowsov z norton ghostom
Boro ::
Ker mislim zamenjati nekaj hardvera vpc-ju, ploščo in procesor, se mi verjetno ob ponovni prikolpitvi istega diska in zagonu, kjer so inštalirani win xp-ji, vse skupaj podre! Če bi naredil kopijo winsow z norton ghost. Kaj in katere nastavitve mi ohrani oz. Prekopira, ter kako naredim potem nazaj nove winse, ki so v bistvu "stari"? Če ima kdo izkušnje s tem, bi prosil za kakšen nasvet! Hvala
- polepsal: Gandalfar ()
Simeroni ::
po mojih izkusnjah ob menjavi graficne ali diska sem ob nalozitvi image-a na particijo dobil BSOD
ABX ::
Simeroni: Načeloma ne.
Največ možnosti za BSOD je prav v menjavi plate.
Največ možnosti za BSOD je prav v menjavi plate.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
pirx ::
Ghost ti shrani popoln image diska od prvega pa do zadnjega bajta. Vprašanje, če bi ti ghost delal na novi konfiguraciji, verjetno bi se ga dalo usposobiti, ampak manj težav boš imel, če na novo naložiš sistem. Pa tud bolj stabilen bo.
Mislim pa, da imajo XPji neko opcijo, ki ti shrani vse nastavitve, ki jih imaš v Winsih ipd. (glih za primere kot ga opisuješ - v primeru menjave HW opreme ali "selitve" na drug računalnik) Še nikoli probal, baje deluje OK :)
Mislim pa, da imajo XPji neko opcijo, ki ti shrani vse nastavitve, ki jih imaš v Winsih ipd. (glih za primere kot ga opisuješ - v primeru menjave HW opreme ali "selitve" na drug računalnik) Še nikoli probal, baje deluje OK :)
noteadmin ::
Fantje, o tem smo že govorili. Dajte malo pogledat po forumu. Namig: sysprep .
Pa lep pozdrav.
Pa lep pozdrav.
by Miha
Gres v Run... pa napises ntbackup.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Microsoft ::
The System State data includes the registry, COM+ Class Registration database, and the System boot files. (Tak prav help v Win2kPro...)
Neki linku, ki jih da microsoft.com:
System State data
System Restore Frequently Asked Questions (FAQ)
System Restore Frequently Asked Questions (FAQ) [st.povezava http://www.microsoft.com/windowsxp/home/using/howto/maintain/backup.asp Use Backup to Protect Data with Windows XP Home Edition Use Backup to Protect Data with Windows XP Home Edition]
by Miha
Neki linku, ki jih da microsoft.com:
System State data
System Restore Frequently Asked Questions (FAQ)
System Restore Frequently Asked Questions (FAQ) [st.povezava http://www.microsoft.com/windowsxp/home/using/howto/maintain/backup.asp Use Backup to Protect Data with Windows XP Home Edition Use Backup to Protect Data with Windows XP Home Edition]
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagon Win Xp brez diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (921) | Utwig |
» | Kopiranje vsebine particije z namescenim OSjem na drugo particijoOddelek: Operacijski sistemi | 1044 (897) | Skrat |
» | Koliko zasedejo WindowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1194 (1038) | Microsoft |
» | Tv kartica!Oddelek: Kaj kupiti | 2292 (1859) | toni22 |
» | Win2k problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1092 (982) | frenk |