Forum » Pomoč in nasveti » par vprasanj glede dvd-ja ..
par vprasanj glede dvd-ja ..
sleby ::
imam pioneer 106S dvd in me zanima, zakaj lahko film "kopiram" na disk le z 2.5-kratno hitrostjo?
zanima me se, zakaj mi zvok pri dvdjih "steka" .. mam pa awe64 .. je to dovolj za gledanje dvdjev ?
uporablam pa powerdvd 3.0 ..
tnx ..
aja, se neki .. a mogoce kdo ve zakaj se mi zvok po priblizno 5-10 min gledanja dvdja ugasne ?
zanima me se, zakaj mi zvok pri dvdjih "steka" .. mam pa awe64 .. je to dovolj za gledanje dvdjev ?
uporablam pa powerdvd 3.0 ..
tnx ..
aja, se neki .. a mogoce kdo ve zakaj se mi zvok po priblizno 5-10 min gledanja dvdja ugasne ?
- spremenilo: sleby ()
frudi ::
prva dva problema sta mogoče povezana z nevklopljenim dma načinom. vklopi to opcijo, najdeš jo v Device Managerju (v win2k je pod IDE ATA/ATAPI controllers, v win9x pa pod DVD/CD-ROM drives).
glede ugašanja zvoka - a maš demo verzijo powerdvd? ker demo po par minutah izklopi zvok.
glede ugašanja zvoka - a maš demo verzijo powerdvd? ker demo po par minutah izklopi zvok.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
sleby ::
DMA imam vklopljen ..
Kar se pa zvocne tice .. vem da je zanic, vendar zaenkrat [ 2-3 mesece ] ne nameravam menjat, ker ko bom, bom menjal tudi zvocnike, trenutno pa me omejuje le prostorska stiska v sobi tako da .. ce kdo ve kaj je problem ..
:)
Kar se pa zvocne tice .. vem da je zanic, vendar zaenkrat [ 2-3 mesece ] ne nameravam menjat, ker ko bom, bom menjal tudi zvocnike, trenutno pa me omejuje le prostorska stiska v sobi tako da .. ce kdo ve kaj je problem ..
:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8559 (5531) | Pyr0Beast |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1287) | thramos |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2549 (1487) | franc3e |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1281) | VASkO |
» | PowerDVD 3.0Oddelek: Programska oprema | 2470 (2050) | shadow |