Forum » Kaj kupiti » TEAC CDW58E 8/8/32 IDE?
TEAC CDW58E 8/8/32 IDE?
Elemen_T ::
Ali se splača?
Vedite da sem že zelo švoh s $$$ in ne mislim dat več kot 32.000...
Zanima me predvsem kvaliteta in hitrost....kar je pa itak že vse
Hvala.
Vedite da sem že zelo švoh s $$$ in ne mislim dat več kot 32.000...
Zanima me predvsem kvaliteta in hitrost....kar je pa itak že vse
Hvala.
- odklenil: Elemen_T ()
Fantom ::
Po moje je to najboljši nakup ta hip. Za to ceno dobiš najboljši cd-r. Mogoče je boljši samo kak Plextorjev model vendar za precej višjo ceno.
frudi ::
o zadnji teacovi seriji recorderjev (W5..E) še nisem slišal slabe stvari, tako da ti lahko samo prikimam - kr kupi. tud sam imam teaca (sicer počasnejši, W54E) in mi še ni uničil nobenega cdja.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Boky ::
Go 4 Teac. jaz imam 55s, ki je star kake 3 leta. Za vse ce-je ki sem jih do zdaj unico sem bil sam kriv. Je pa skoz njega sigurno slo cez 1000 CD-jev.
Borci ::
Sam sem lastnik enakega pekača in dela odlično. Ima v bistvu vse (CD-text bere in piše, overburn, DAE 10,...) razen BurnProof-a. Zato jaz raje pustim računalnik na miru tistih 9 min, ko pečem in še se mi ni nobeden pokvaril.
Ima pa tudi možnost simulacije, zato lahko prej sprobaš, katere programe lahko hkrati izvajaš.
Obremenjenost procesorja pa je med peko 33%, pri 8x hitrosti zapisovanja, torej še ostane veliko za ostala opravila, samo WIN ti ne smejo zaštekat, kar se meni pri WIN98 pogosto zgodi.
Ima pa tudi možnost simulacije, zato lahko prej sprobaš, katere programe lahko hkrati izvajaš.
Obremenjenost procesorja pa je med peko 33%, pri 8x hitrosti zapisovanja, torej še ostane veliko za ostala opravila, samo WIN ti ne smejo zaštekat, kar se meni pri WIN98 pogosto zgodi.
whatson ::
Dotično zadevo posedujem sam in sem več kot zadovoljen
Dela odlično... skratka, vreden denarja.
Dela odlično... skratka, vreden denarja.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Borci ::
Tule je še cenejši.
Jaz sem ga tudi tukaj kupil, vendar takrat še za slabih 31000 SIT (pred enim mesecem).
Jaz sem ga tudi tukaj kupil, vendar takrat še za slabih 31000 SIT (pred enim mesecem).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Xperia S vs. Sony Xperia POddelek: Mobilne tehnologije | 7280 (5999) | brutusss |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30421 (24584) | leiito |
» | Gericom Hollywood advance 52160- Hofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10925 (8310) | fosil |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15600 (12730) | simnov |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10730 (6969) | delfinus |