Forum » Operacijski sistemi » kako naštimat tole v XPjih
kako naštimat tole v XPjih
maticm ::
Zanima me kako naj recimo če sem prijavljen USER recimo Miha in bi recimo prišel USER Jožica in bi ona hotela svoje nastavitve (logg OFF Miha => Logg ON Jožica)...
Na Mihu bi še vedno laufal Azureus...antivirus Kaspersky pa bi delal tako na user Miha kot userju Jožica (oziroma kaj je najvarneje glede antivirusa)
...upam da ste me razumeli
Na Mihu bi še vedno laufal Azureus...antivirus Kaspersky pa bi delal tako na user Miha kot userju Jožica (oziroma kaj je najvarneje glede antivirusa)
...upam da ste me razumeli
Corpse ::
hm nevem ce sem te prav zatopil ampak a ne bo to dosegel da bi dal swicth user namesto log off. tako bi bila lahko jožica gor medtem ko bi tebi prav tako tekel azureus in antivisrusni program in še kateri.
maticm ::
že ampak Kaspersky mi javlja da je že v uporabi na drugem userju - pri switch!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maticm ()
Corpse ::
aha :) kaspersky. to pa poznam sem doživel isto. sam poleg tega me je motil da je bil zares požrešen program. ko sem recimo dal pregled celotnega diska je blo za pol dneva dost. :) nic nisi mogel delati disk je mlel ko zmesan zato sem se ga znebil in kupu nod32.
gelde tega ti pa res nebi znal pomagati, ker se js nisem ukvarjal z njim sam zamenov.
sorry
gelde tega ti pa res nebi znal pomagati, ker se js nisem ukvarjal z njim sam zamenov.
sorry
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131845 (21332) | Qushaak |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9456 (7708) | fruti |