Forum » Programska oprema » winbnc
winbnc
iNN ::
jou folk
mam en problem
Doma mam eno kisto za server pa me mal BNC zajbava, sm z neta skinu en program k se imenuje win bnc. No in jest tist zalaufam pa upisem pass pa naslov, pa port od tega bnc ja v navadn mIRC z noname scripto. Pol pa napise ok welcome to psyBNC win ver. 2.xx lets connect to something real now, pol pa napises /quote conn irc.quakenet.org 6667 in se konekta na server, sam k pa dam options (f12) pa pol tm da bi nastavu nastavitve za away text .... pa mi pise not connected to BNC O.O kaj naj nardim da bo ql delal pa da bom pol k zaprem irc ostal na serverju, pa da bo tist BNC laufou k bo komp przgan
hvala za odgovore!
mam en problem
Doma mam eno kisto za server pa me mal BNC zajbava, sm z neta skinu en program k se imenuje win bnc. No in jest tist zalaufam pa upisem pass pa naslov, pa port od tega bnc ja v navadn mIRC z noname scripto. Pol pa napise ok welcome to psyBNC win ver. 2.xx lets connect to something real now, pol pa napises /quote conn irc.quakenet.org 6667 in se konekta na server, sam k pa dam options (f12) pa pol tm da bi nastavu nastavitve za away text .... pa mi pise not connected to BNC O.O kaj naj nardim da bo ql delal pa da bom pol k zaprem irc ostal na serverju, pa da bo tist BNC laufou k bo komp przgan
hvala za odgovore!
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Putty ---> BNCOddelek: Omrežja in internet | 1650 (1613) | kihc |
» | SLO ircNET serverji?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6207 (5586) | volkec |
» | BNC problemOddelek: Omrežja in internet | 1789 (1573) | MrBrdo |
» | IRC nikOddelek: Omrežja in internet | 1508 (1153) | root987 |
» | mirc zaščitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1987 (1745) | Izak |