Forum » Operacijski sistemi » Kako skriti C:\ disk v raziskovalcu?
Kako skriti C:\ disk v raziskovalcu?
KontraCepec ::
Kot administrator bi rad skril particijo C:\ na računalniku osebam, ki so prijavljene kot Guest.
Kako?
Kako?
Krijejtiv
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vikking ::
odvisno ker os imaš, če maš xp-je pač pod security naštimaš pravice osebam, kot so dostop, pisanje, brisanje....
da, xp. Omejitve so v redu, ampak jaz bi direkt skril c disk.
Drugače dostikrat bentijo "Dej zrihtaj ta word no, ker sploh več noče shranjevat dokumentov!" (če pa na c:\ shranjuješ?!?)
Če bi ga dokončno skril pa bi bilo vsem logično, da na c seveda ne morejo shranjevati, ker cja ni.
Drugače dostikrat bentijo "Dej zrihtaj ta word no, ker sploh več noče shranjevat dokumentov!" (če pa na c:\ shranjuješ?!?)
Če bi ga dokončno skril pa bi bilo vsem logično, da na c seveda ne morejo shranjevati, ker cja ni.
Krijejtiv
Ampak potem je verjetno ne bom videl niti, če bom prijavljen kot admin!
Imam PMagic8 in tudi ne najdem možnosti hide.
Stvar običanjo naredim s programom tweak ui. Je pa problem da prijavljen kot admin prek tweak uija ne morem skriti particije ostalim uporabnikom (samo sebi); kot guest pa sploh ni možnosti skrivanja particij.
Imam PMagic8 in tudi ne najdem možnosti hide.
Stvar običanjo naredim s programom tweak ui. Je pa problem da prijavljen kot admin prek tweak uija ne morem skriti particije ostalim uporabnikom (samo sebi); kot guest pa sploh ni možnosti skrivanja particij.
Krijejtiv
ZaphodBee ::
Slučajno vem da je to šlo pod nortonom 2005 z nekim system optimizerjem, sam verjetn ga tak nimaš gor ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3769 (3117) | javr |
» | Kako omogočit USB vodila na VirtualBox-u?Oddelek: Programska oprema | 1811 (1506) | opeter |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13061 (9595) | MrStein |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5842 (5842) | gumby |
» | Userji v Win2000Oddelek: Operacijski sistemi | 1327 (1097) | andrej |