» »

Poceni miza in stol

Poceni miza in stol

SoundBlaster ::

Pozdravljeni,

kupiti nameravam pisalno mizo in stol, oboje poceni. Mizo bom verjetno rabljeno, ker so nove predrage, stol pa bi nov.

Rad bi da ima stol naslon za roki in za glavo ter mrežasti naslon za hrbet, da diha in gumirana kolesca, da ne bodo zdrsala parketa. Za stol sem pripravlen dati največ ampak res največ 100 €.

Za mizo mi je pomembno samo da ima polico ki se potegne ven za tipkovnico in miško ter da je čim večja (idealno širine 180cm), ker imam veliko zaslon ter dva velika zvočnika oz. studijska monitorja + big tower PC. Za mizo bi rad dal definitino manj kot 100 €, če je rabljena.

Če mogoče kdo ve kje bi dobil takšno (rabljeno) mizo in nov stol, prosim za predloge.

Hvala.

Zimonem ::

Miza, dve koze(Obi, Bauhaus ,... ) Cca 15e. Potem pa najdeš kakšna vrata, stranico od omare na odpadu in vržeš čez.

igor0203 ::

Mizo si lahko komot sam narediš, naročiš noge v Bauhausu, Merkurju ipd., plato daš pa odrezat. Stol za 100eur bo pa težko imel vse to kar iščeš

Gagatronix ::

Za mizo je naceloma vseeno kaksna je, pri stolu pa za 100 eur ne bos dobil tega kar isces, ampak samo predrag kup dreka.

Stol je, sploh ce veliko presedis v dnevu, pomembna investicija za zdravje, tako da ne sparaj.

Kayzon ::

Ni poceni stola ce cenis svoje zdravje,Ergovision iTrek lahko dobis za 360€ in jw res vreden denarja.

Kar se tiče stola me zanima, če mogoče kdo ve iz izkušenj, kakšna morajo biti kolesca, da ne poškodujejo parketa? Mogoče kakšen link kjer se da kupiti posamezna kolesca ki ne poškodujejo parketa? Hvala.

Nabavi si posebno podlago za tak stol, pa ti ne bo spraskal nicesar. Prakticno vsi materiali za kolesca so trsi od lesa in ga bodo opraskali.

Daliborg ::

Kayzon je izjavil:

Ni poceni stola ce cenis svoje zdravje,Ergovision iTrek lahko dobis za 360€ in jw res vreden denarja.

Dobro izgleda tale Itrek :)

Sam imam sicer stol od ergolesa in to od leta 2005 pa še vedno prodajajo ta model :D moram preveriti ali se ga splača obnoviti ali pa počasi v nov nakup. gre pa za ta model : https://www.ergoles.si/collections/pisa...

on topic: tudi sam ne bi šparal na stolu glede na to da se presedi kar nekaj ur na dan na njem :)
lp
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

bluefish ::

Kayzon je izjavil:

Koliko časa ga uporabljaš? Prisotni kaki črički?

Kayzon ::

Uporabljam ga sele slab mesec in je prvi drazji stol ki ga imam,je pa res nekaj posebnega ker kadar sem prost presedim cele dneve gor in je tako udoben da ga ne menjam za nic na svetu :)) Nubenih crickov ali cesarkoli podobnega,je kar kvalitetne izdelave ceprav na prvi pogled ne deluje vreden denarja,saj je veliko take trde plastike.

Mike_Rotch ::

Za mizo je naceloma vseeno kaksna je, pri stolu pa za 100 eur ne bos dobil tega kar isces, ampak samo predrag kup dreka.

IKEA Marcus stane 130 eur. Za ta denar dobiš odličen, kvalitetno narejen stol z mrežastim hrbtom. Te izjave tipa "če ceniš zdravje boš moral dat jurja za stol" so smešne. Če hočeš sebi dobro kupi udoben stol v svojem budgetu in vsake pol ure naredi par razgibalnih vaj. Če sediš 8 ur skupaj ti tudi Herman Miller za 2 jurja ne bo pomagal.

https://www.ikea.com/it/it/p/markus-sed...

Jaz svojega furam po hrastovem parketu, brez podloge, pa ne pušča sledi. Če imaš občutljiv parket je verjetno res najboljše dati spodaj podlogo.

Kot prvo mi polagas besede na tipkovnico, ker nikjer nisem napisal da se moras skesirat za jurja za dober stol.

Kot drugo, IKEA roba je nasplosno zanic oziroma ni namenjena temu, da traja.

Mike_Rotch ::

Dokler traja garancija (10 let) bo zdržal, več pa za ta denar niti ni pričakovati.

A mogoče kdo ve če se kje pri nas da dobiti takšna kolesca?

Daliborg ::

Ima jih ergoles po 5 eur /kom
https://www.ergoles.si/collections/reze...

lp
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

sekvap ::

Moje mnenje je, da koles ne rabiš menjat.

https://www.ergoles.si/collections/pisa...

Ga imam že 8 let in mi ni nič znucal parketa, na njemu presedim par ur, v času študentskih let pa tudi po cele dneve.

Vreden svojega denarja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ergovision stol iTREK

Oddelek: Loža
174111 (712) Midway
»

Nakup pisarniskega stola... (NE ergoles)

4511919 (4620) kuglvinkl
»

Zamenjava koleščkov na stolu

202158 (1146) Barizoff
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

12231334 (15864) Unknown_001

Več podobnih tem