Forum » Loža » Smučarija in nastanitev
Smučarija in nastanitev
einstein2 ::
Hm, mi s klapo imamo tak problem:
Nekje v začetku februarja se nameravamo odpraviti na ene športno-študentsko -počitniško obarvane počitnice. Zanima me, če kdo ve za kakšno kočo ali apartma bolj na samem(tko da je možnost prireditve kakšne privat-fešte) v bližini kakšnega smučišča(ni pomembno katerega). Udobje ni pomembno, glavno je, da je placa za okrog 10 ljudi, da je topla voda, ogrevanje in velika miza
Thnx
Nekje v začetku februarja se nameravamo odpraviti na ene športno-študentsko -počitniško obarvane počitnice. Zanima me, če kdo ve za kakšno kočo ali apartma bolj na samem(tko da je možnost prireditve kakšne privat-fešte) v bližini kakšnega smučišča(ni pomembno katerega). Udobje ni pomembno, glavno je, da je placa za okrog 10 ljudi, da je topla voda, ogrevanje in velika miza
Thnx
Ni lahko biti mlad!
Vikking ::
priporočam da pokličeš na smučišča: rogla, golte.. in še mnogo drugih, mogoče si malo pozen za rezervacijo!!!
Kar se tiče dobrih smučišč, pa vem za enih par odličnih adrenalniskih prog.
(slikce andrenalinskih prog)
Kar se tiče dobrih smučišč, pa vem za enih par odličnih adrenalniskih prog.
(slikce andrenalinskih prog)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tody ()
Izak ::
Apartmaji kaninska vas. Mi kot klapa hodmo že 5 let gor in je vsako leto žurka. Maš pa cca 30 minut čez predil do italijanski smučišč (sveti višatji, sella nevea, .....)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smučišče 2864 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 134431 (32186) | Zimonem |
» | Smučanje Avstrija - KamOddelek: Šport | 5848 (2995) | krefi |
» | Smucanje v inozemstvuOddelek: Loža | 3615 (3177) | Invictus |
» | Kam smučat? Krvavec ali VogelOddelek: Loža | 8055 (7225) | foofighter |
» | SmučiščaOddelek: Loža | 1558 (903) | foofighter |