Forum » Zvok in slika » Philips LX8300 in izhod za slušalke
Philips LX8300 in izhod za slušalke

bmocnik ::
Kar lepo sem se že ogrel za LX8300, primerna cena za dobro kvaliteto so mi vsi svetovali. Pa sem se znašel pred problemom : kako bom priključil slušalke ? Malo sem povprašal med prodajalci, še najbolj pametno so mi svetovali pri Harvey Normanu, naj vzamem ločemo receiver + DVD/DivX komponento, žal pa pri tem takoj skočim v drugi cenovni razred (zaradi receiverja in zvočnikov) . Za player bi si omislil Philips 720. Ali ima kdo od forumovcev še kakšno dobro idejo ?
- zaklenilo: Stepni Volk ()

Stepni Volk ::
Tvoje vprašanje bolj sodi v že obstoječi temi:
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave ali [Hi-Fi] - Oprema / naprave. Več o Philipsih izveš tu: [DivXviD] Philips predvajalniki. Zaklepam.
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave ali [Hi-Fi] - Oprema / naprave. Več o Philipsih izveš tu: [DivXviD] Philips predvajalniki. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri LCD TV 66cm do 250 000 SIT?Oddelek: Kaj kupiti | 2315 (2185) | mitjaje |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31803 (15056) | Stepni Volk |
⊘ | AV receiverOddelek: Zvok in slika | 1726 (1663) | Stepni Volk |
» | Uporaba avto-ojačevalca kot navaden ojačevalec. Je možno ali ni?Oddelek: Zvok in slika | 2186 (1923) | teedy |
⊘ | Kateri hišni kino priporočate v mesecu oktobru?Oddelek: Zvok in slika | 2166 (2069) | Stepni Volk |