Forum » Programska oprema » Nero6 (Neke čudne stvari mi zganja ta nero) Alternativa?
Nero6 (Neke čudne stvari mi zganja ta nero) Alternativa?
cortez ::
Pri nerotu 6 (moja verzija je 6.6.0.1) mi neki ni jasn.
Če jst zapečem datoteko 650MB na CD in ga pustim za dosnemavanje, zakaj mi pol ko dosnemam npr. dokument 2 MB v explorerju napiše, da je cd vlki 2 MB namesto 677MB? Pri Nerotu 5 ni blo teh problemov se mi zdi.
Pa tud, ko hočeš zapečt data cd, ime CD vedno ostaja isto (a se da naredit, da ti piše datum za naslov cd, in to kr avtomatsko?
Problem dobim tudi, ko poženem Nero Info tool. Napiše mi namreč nek problem (cmd.exe), ki ga morem ignorirat?
Sm dosnemal en CD, ki sem ga prvo posnel z BengCDRW, dosnemal pa z Samsungom, pa mi sploh ne dela, Explorer pa kr zrzne. Ve kdo razlog?
A ve kdo kera je bla zadnja verzija NERO 5 ?
Kakše so najboljše alternative Nerotu ?
Hvala za pomoč.
Če jst zapečem datoteko 650MB na CD in ga pustim za dosnemavanje, zakaj mi pol ko dosnemam npr. dokument 2 MB v explorerju napiše, da je cd vlki 2 MB namesto 677MB? Pri Nerotu 5 ni blo teh problemov se mi zdi.
Pa tud, ko hočeš zapečt data cd, ime CD vedno ostaja isto (a se da naredit, da ti piše datum za naslov cd, in to kr avtomatsko?
Problem dobim tudi, ko poženem Nero Info tool. Napiše mi namreč nek problem (cmd.exe), ki ga morem ignorirat?
Sm dosnemal en CD, ki sem ga prvo posnel z BengCDRW, dosnemal pa z Samsungom, pa mi sploh ne dela, Explorer pa kr zrzne. Ve kdo razlog?
A ve kdo kera je bla zadnja verzija NERO 5 ?
Kakše so najboljše alternative Nerotu ?
Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Matej S. ::
Izbriši Nero 6 pa nalož Nero 5 pač mal pobrski ktera je bla zadnja verzija.Mogoče CLON CD 5,če hočeš cd klonirati.Ta program je za to najboljši.Ampak tvoje problem z Nero 6 je en trd oreh!
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NERO 7Oddelek: Programska oprema | 1587 (1314) | neonX |
» | NERO 7 coming in OctoberOddelek: Programska oprema | 2208 (1440) | Mitoholder |
» | Nero za Linux! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8116 (6664) | BigWhale |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1136) | Lime |
» | Konkurenca Nero-tuOddelek: Programska oprema | 1140 (890) | meacho |