» »

DivX download -> disk error

DivX download -> disk error

akulp ::

s pomočjo bittorrent klienta sem zloadal divx film v dveh delih. KO se zloadata, je tako kot obicajno bilo potrebno razpakirati oba dela iz tistih .rar-ov...oz iz prvega rar-a. Vendar ko sem to želel storiti, mi je javil napako Disk read error...obstajaj kaksna resitev. Datoteka sama znotraj rar-a izgleda cela, saj se ujema z podano velikostjo cilma, tudi "programcek" , ki je zraven za CRC check ne javi napak...kje je fora?

hvlaa LP Luka
Lukcc
  • zaklenilo: bastadu ()

Virko ::

A si mogoče pregledal, če je s tvojim diskom vse OK ? (bad sectorji) ?

kilergas ::

zdownloadal si film,.ne cudi se zakaj ne dela,.mogoce je resitev pri prvi filmo trgovini.:P

deluje..vseen hvala...

kilergas:...vprašal sem za pomoč in ne pametovanje...ok?!...pametuj kje drugje in ne v postu kjer sprasujem...ce pa komu od moderatorjev ne bo prav, naj pa pač skensla moj post

Lp Lukcc
Lukcc

kilergas ::

akulp :ze beseda da si zloudal film z neta,.ti bi moglo samo kapnt da si popolnoma zgresil forum.

pa kaj ti res nimaš nič bolj pametnega dela...KONEC..ok KONEC:....tema zakljucena, problem resen...

sej lepo da mamo tud take se, ki kupujejo vse lepo original..filme, CDje itd..sam se bojim da te je sam gof***

LP Luka
Lukcc

bastadu ::

Konec debate8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
527369 (6283) acidos
»