Forum » Pomoč in nasveti » DivX download -> disk error
DivX download -> disk error
akulp ::
s pomočjo bittorrent klienta sem zloadal divx film v dveh delih. KO se zloadata, je tako kot obicajno bilo potrebno razpakirati oba dela iz tistih .rar-ov...oz iz prvega rar-a. Vendar ko sem to želel storiti, mi je javil napako Disk read error...obstajaj kaksna resitev. Datoteka sama znotraj rar-a izgleda cela, saj se ujema z podano velikostjo cilma, tudi "programcek" , ki je zraven za CRC check ne javi napak...kje je fora?
hvlaa LP Luka
hvlaa LP Luka
Lukcc
- zaklenilo: bastadu ()
kilergas ::
zdownloadal si film,.ne cudi se zakaj ne dela,.mogoce je resitev pri prvi filmo trgovini.
deluje..vseen hvala...
kilergas:...vprašal sem za pomoč in ne pametovanje...ok?!...pametuj kje drugje in ne v postu kjer sprasujem...ce pa komu od moderatorjev ne bo prav, naj pa pač skensla moj post
Lp Lukcc
kilergas:...vprašal sem za pomoč in ne pametovanje...ok?!...pametuj kje drugje in ne v postu kjer sprasujem...ce pa komu od moderatorjev ne bo prav, naj pa pač skensla moj post
Lp Lukcc
Lukcc
kilergas ::
akulp :ze beseda da si zloudal film z neta,.ti bi moglo samo kapnt da si popolnoma zgresil forum.
pa kaj ti res nimaš nič bolj pametnega dela...KONEC..ok KONEC:....tema zakljucena, problem resen...
sej lepo da mamo tud take se, ki kupujejo vse lepo original..filme, CDje itd..sam se bojim da te je sam gof***
LP Luka
sej lepo da mamo tud take se, ki kupujejo vse lepo original..filme, CDje itd..sam se bojim da te je sam gof***
LP Luka
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7369 (6283) | acidos |
» | kopiranje na usb ključOddelek: Pomoč in nasveti | 8849 (8574) | hojnikb |
» | WinRar - težave...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (972) | AapocalypseE |
» | Veliki rar fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1489) | Opkow |
» | Filmi zazaipani v .tarOddelek: Pomoč in nasveti | 821 (743) | Tr0n |