Forum » Pomoč in nasveti » Azureus in Norton Antivirus
Azureus in Norton Antivirus
lexoganal ::
Prej sem imel nameščen Norton Systemworks 2003 in mi je Azureus lepo delal.
Res, da sem imel vedno poleg datotek, ki sem jih vlekel dol rumeno faco - je vse lepo delalo (download speed okrog 15 KB/s pri ADSL 1024 kbps/sek).
No - prejšnji teden sem si pa namestil Norton Systemworks 2005 Premium in ko zaženem Azureus mi Norton Antivirus javi, da je java program pri zagonu Azureusa trojanski konj in mi Azureus ne vleče dol datotek.
Sem zasledil nekje na tem forumu, da si je treba namestiti drugi antivirusni program.
A se da vseeno kaj narediti, da bi NA pustil delovati Azureus ?
Če se ne da - kateri drugi antivirusni program priporočate, ki dovoli delovanje Azureusa ?
Res, da sem imel vedno poleg datotek, ki sem jih vlekel dol rumeno faco - je vse lepo delalo (download speed okrog 15 KB/s pri ADSL 1024 kbps/sek).
No - prejšnji teden sem si pa namestil Norton Systemworks 2005 Premium in ko zaženem Azureus mi Norton Antivirus javi, da je java program pri zagonu Azureusa trojanski konj in mi Azureus ne vleče dol datotek.
Sem zasledil nekje na tem forumu, da si je treba namestiti drugi antivirusni program.
A se da vseeno kaj narediti, da bi NA pustil delovati Azureus ?
Če se ne da - kateri drugi antivirusni program priporočate, ki dovoli delovanje Azureusa ?
bastadu ::
V antivirusnih je ponavadi opcija exclude (ali nekaj podobnega), se pravi, da določenih stvari n skenira. Pač probaš uporabit to funkcijo na Azreusu
ZaphodBee ::
V taskbaru desni gumbek na ikono od nortona. Greš na norton av options
pol pa mnda worm protection
pol pa mnda program control pa tam dodaš program not...
Sn glih fčeraj to pr kolegu rihto(upam da spomin vrei dela)
Aja pa tam neki je še poleg da ti ne gleda določenih trojancev. Malo klikaj pa bo(pa ne preveč :)
pol pa mnda worm protection
pol pa mnda program control pa tam dodaš program not...
Sn glih fčeraj to pr kolegu rihto(upam da spomin vrei dela)
Aja pa tam neki je še poleg da ti ne gleda določenih trojancev. Malo klikaj pa bo(pa ne preveč :)
Zgodovina sprememb…
- polepsal: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antivirusni-programiOddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1786) | Duhec |
» | Skupni imenovalec podjetij Sony ter Symantec: rootkitOddelek: Novice / Varnost | 4371 (3739) | Daedalus |
» | Problem s prostorom na HD po brisanju datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (981) | Matty |
» | Windows problem (prostor na disku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 989 (940) | Matev |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2074 (1531) | flipflop |