Forum » Programska oprema » Spreminjanje izgleda windows desktopa
Spreminjanje izgleda windows desktopa
Suhy ::
Kej program je najboljši za spreminjat kako zgledajo windowsi?
probal že:
talisman(v osnovi mi ni všeč, da je dan prek obstoječega namizja, in če stisneš ikono namizje, se ti pokaže original)
stylexp- sem bil kar zadovoljen
windowsblinds- tle sem se pa že zgubil, najprej sprobam to, potem pa še kar install nek DesktopX, pa kaj, a zdej rabim oba al sam enga, in kerga??
Kriteriji: mora delovati- ne nekaj na pol kot talisman, dobro je da je na netu za najdt velik themes, ??
probal že:
talisman(v osnovi mi ni všeč, da je dan prek obstoječega namizja, in če stisneš ikono namizje, se ti pokaže original)
stylexp- sem bil kar zadovoljen
windowsblinds- tle sem se pa že zgubil, najprej sprobam to, potem pa še kar install nek DesktopX, pa kaj, a zdej rabim oba al sam enga, in kerga??
Kriteriji: mora delovati- ne nekaj na pol kot talisman, dobro je da je na netu za najdt velik themes, ??
- spremenil: Predator ()
ZaX_OCZ ::
Najboljsi je Style XP...
naredi tako
pojdi na ThemeXP in si poberi dol bootscreen login in visual style..
v style XP use spremeni v izbrano in potem v style XP pod options nastavi no resources in dont load on startup...
zbrisi vse bljiznjice do programa in mapo programa oznaci kot hidden...
tako ti vse dela brez tezav in nic ne stekka..
Aha pa lahko spremenis kolicino Paging Fila v winsih ker mislim da ce imas kasno temo nalozeno je to nuja....
naredi tako
pojdi na ThemeXP in si poberi dol bootscreen login in visual style..
v style XP use spremeni v izbrano in potem v style XP pod options nastavi no resources in dont load on startup...
zbrisi vse bljiznjice do programa in mapo programa oznaci kot hidden...
tako ti vse dela brez tezav in nic ne stekka..
Aha pa lahko spremenis kolicino Paging Fila v winsih ker mislim da ce imas kasno temo nalozeno je to nuja....
Ammm.... Jst
____ ::
Zagotavljam vsem, ki se ukvarjate s tem, oz. imate radi urejen izgled OS uporabite TUNEUP utilities 2009, kateri ima med drugim tudi možnost spreminjanja sistemskih ikon, celotnih tem, boot screenov in logon screenov. In podpira vse formate tem, čeprav imajo na uradni strani tudi lastne zastonjske. Trenutno uporabljam temo COVERSUTRA, ki je fenomenalna in je v WBA formatu, ki je načeloma za WindowBlinds, ampak ga TUNEUP odlično naloži + ne rabi dodatnih resourcev saj se za to ne zažene noben dodatem proces. Worth a shoot! Jaz že dolgo uporabljam tega in je fantastičen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IkoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1063) | veteran |
» | xp - zagon - moja slikaOddelek: Operacijski sistemi | 964 (847) | BladE_ |
» | style xpOddelek: Programska oprema | 1009 (960) | M4TECH |
» | spreminjanje videza XP-jevOddelek: Programska oprema | 1322 (1168) | s5cougar |
» | Windows Theme?Oddelek: Programska oprema | 874 (713) | Lucifix |