Forum » Programska oprema » Predvajanje filmov, zapakiranih v več .rar datotek
Predvajanje filmov, zapakiranih v več .rar datotek
neres ::
Velikokrat na internetu srečamo filme, ki so zapakirani v več .rar fajlih. Takoimenovani "scene releases". No, če hočete te filme gledati na računalniku jih NI treba prej odpakirat. Morda je to že dolgo znano ampak jaz sem za to izvedel šele pred kratkim in sedaj odkrivam ameriko.
Namreč pogovarjal sem se z enim poljakom, ki je naredil dva taka programa. Prvi, DziobasVLC, temelji na VLCju (0.8.6) in ga lahko poberete tukaj. (Sicer se o možnosti predvajanja iz večih .rar datotek govori tudi na VLC forumu, ampak izgleda da ima ta funkcija nizko prioriteto.)
Citat avtorja:
Potem pa je tu še Dziobas Rar Player, ki temelji na MPlayerju. Trenutno izgleda nedodelan, ampak ima pa nekaj dodatnih funkcij napram DziobasVLCju, npr. predvajanje iz .rar fajlov, ki imajo password in iz .rar fajlov, ki so kompresirani.
Namreč pogovarjal sem se z enim poljakom, ki je naredil dva taka programa. Prvi, DziobasVLC, temelji na VLCju (0.8.6) in ga lahko poberete tukaj. (Sicer se o možnosti predvajanja iz večih .rar datotek govori tudi na VLC forumu, ampak izgleda da ima ta funkcija nizko prioriteto.)
Citat avtorja:
It is my modifications original VLC to play rar files, subtitles in some not popular formats, etcetera.
Potem pa je tu še Dziobas Rar Player, ki temelji na MPlayerju. Trenutno izgleda nedodelan, ampak ima pa nekaj dodatnih funkcij napram DziobasVLCju, npr. predvajanje iz .rar fajlov, ki imajo password in iz .rar fajlov, ki so kompresirani.
DRP have support for password/compressed rar files.(files-> streaming for unrar.) DVLC sometimes don't detect end of rar move and want to play it. (in this cause restart DVCL, or stop move before end;-) ) For video/gui. DRP have support for rmvb, some good filters. (D)VCL have better support for DVD and streaming. Some people think that have better gui. DVCL is based on old sources of VCL. And have some more little bugs comparing original VCL. I don't support DVCL and stop developing it. Of course you may wrote to me about problems witch DVLC but I don't plan add features/remove bugs.
____ ::
Si že slišal za BS.player? Vsak film, ki je zapakiran oz. je v večih rar datotekah ima tudi zraven rar datoteko, ki je velika le nekaj KB in vsebuje celoten zapis filma. Tisti mali rar, ki se poimensko razlikuje od ostalih, lahko predvajaš v Bs.playerju brez kakšnih modifikacij drugih programov. Jaz že leta gledam Rar filme v Bs.playerju. Downloadaj si ga z uradne strani in sprobaj. Super zadevca
bluefish ::
že dolgo znano. Je pa pri današnjih kapacitetah in hitrostih diskov in zmogljivosti "odpakiranja" kompresiranih datotek to rahlo nepotrebno in služi kvečjemu za predogled.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
neres ::
Si že slišal za BS.player?
Ja, nekoč soliden program, ki je potem dobil Adware. Od takrat nisem več hotel slišati zanj.
In nočem inštalirati nobenih kodekov, tako da tukaj VLC zmaga. Razen če se je BS player spremenil.
Skratka, ne vidim razloga da bi spet poskusil BS player.
Je pa pri današnjih kapacitetah in hitrostih diskov in zmogljivosti "odpakiranja" kompresiranih datotek to rahlo nepotrebno in služi kvečjemu za predogled.
Mah, jaz si še vedno kaj pogledam brez odpakiranja. Skoraj vedno, v kolikor nimam namena snemat na DVD.
In med odpakiranjem je računalnik slabo odziven. Brezveze, če je gledanje iz .rar fajlov skoraj enako udobno kot iz .avi fajla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BullShit PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1130) | blackbfm |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40621 (30921) | Icematxyz |
» | zakaj je treba rarati filme in ne more biti normalno kot je pri BRIP ali DRSI ali kakOddelek: Loža | 2793 (2277) | gruntfürmich |
» | Porast kriptiranih torrentovOddelek: Novice / Zasebnost | 3684 (3684) | 737 |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4674 (4410) | vice boy |