» »

Windows Theme?

Windows Theme?

Lucifix ::

Mal me zanima kako kej zgledajo vaši windowsi in kero teme (theme) kej uporabljate? Klele je moja.

DavidJ ::

Kr kul.. jst imam kr navadno zeleno modro z malo drugacnim bgjem.

Me je motila tista stvar, da ko sem kliknil shut down ali Log off so bili knofi v zeleno modrem stilu.

Pa ocem prijazna barva je... in na namizju pri reslouciji, ki je enaka tvoji, uporabljam velike ikone.. that's it. :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Jst uporabljam ločljivost 1024x768. Na netu pa vidim screnshote k ma večino folka 1152x864 resolucija. Če jst to na mojmu 17" monitorji nastavim je vse tko mejhn da me oči bolijo po 5 minutah 8-O

Predator ::

jaz mam če sem pošten 800*600 @ 150hz večino časa ( sploh če vem da bom cel dan za računalnikom );

icek ::

Nimam debene teme za ozadje in podobne stvar. Nastavljen mam navadni windows view in pa adjust for best performance. Razne teme in to sranje samo upocasnjuje comp.

urban ::

Lucifix, dej mi prosm neki povej, aja naprej , da pohvalim tvoj stylish win design.
Potem , Ko DL win temo, kaj potem naredim, da jo "uporabim"?
Nisem se nikoli spuščal v podrobnosti, pa nimam blage veze, kako bi to naredil!

Hvala za odgovor!!

LP

Urban

Sem že pošteku, sicer pozen :D , ampaki bolj pozen , kot nikol....

Enkrat sm mel pa še bol odštekano theme. Uporabil sm Litestep, ki pa mi ni tako pr srcu. Evo. Je pa sigurno ena najbolj popularnih tem za windowse :). Sam škoda da nima več funkcij, kot ikona na namizju in še kaj...

Pa kje dobiš te teme:D , jaz sem šel na Wincustomize , sam majo full čuden format...meni ne dela...
Drugace je tale zadnja prav zanimiva!

LP

urban

Jst zdej uporabljam Style XP program. Zelo enostaven program.

Za tisto temo z želvo pa rabiš Litestep program. klik. Je malce težji za inštalirat oz. ni ravno za začetnike.
Jst sm mel kr nekaj težav z njim, windowse mi je skor sesul. Ampak če boš šel po korakih se nima kej zgodit.

Drugač pa je zame najboljša ta stran: www.customize.org kjer imajo res najlepše teme in vse kar se da spremeniti v windowsih (od winampa, do ozadij itd.).

Pa še ena dobra stran s temami za Style XP: klik.

LP,

Lucifix

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Loža
2066894520 (1516) D3m
»

Virtual desktop - kateri zna delati z ikonami

Oddelek: Programska oprema
292456 (1929) misek
»

teme in ikone za windows XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
103323 (3120) PaX_MaN
»

Win XP teme

Oddelek: Operacijski sistemi
191786 (1580) andper
»

Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?

Oddelek: Operacijski sistemi
252078 (1791) TheHijacker

Več podobnih tem