Forum » Programska oprema » Antivirus za Staro kišto (P200,32MB,2GB, Win98se)
Antivirus za Staro kišto (P200,32MB,2GB, Win98se)
cortez ::
zanima me, ker antivirus bi lahko inštaliral na ta sistem, da bi mi kokr tolk normaln delal?
Sm probu s kasperskem, ma miprvo zmrzne, potem pa resetira PC.
Hvala za Odgovore.
Sm probu s kasperskem, ma miprvo zmrzne, potem pa resetira PC.
Hvala za Odgovore.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
SavoS ::
o lubi bog, če se maš kaj rad potem samo F-prot NE!!
NOD 32 bo super izbira zate
NOD 32 bo super izbira zate
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
harvey ::
Definitvno najmanj resourcev pokuri F-prot. SavoS ne vem od kje tako slabe izkusnje z njim. Sam ne delim tega mnenja.
SavoS ::
Tam ko delam imamo stare pentiume 133 in ne moremo laufat sistemov z F-prot antivirusnikom, dočim z NOD32 pa zadeve delujejo kolko tolko, pač ni denarja za kaj boljšega....počasi nadgrajujemo tak da bo...... zato mam zelo slabe izkušnje, da o izpuščanju virusov sploh ne govorim!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
ratek ::
Tudi sam imam doma eno podobno kišto. Uporabljam pa NOD32 - dela super (hitro in zanesljivo). Prej sem imel Nortona 2004 ,ki pa je delal ful počasi.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win32/TrojanProxy.Mitglieder.NAF in neodzivni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (901) | nicjasno |
» | Kateri antivirus ? (z najmanj obremenjevanja CPU-ja)Oddelek: Kaj kupiti | 3470 (2648) | somebody16 |
⊘ | Kateri antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 2097 (1994) | ToniT |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6006 (5031) | BigFoot |
» | Kateri Antivirus?Oddelek: Programska oprema | 2160 (1957) | |SNap| |