Forum » Programska oprema » Drive image - PROBLEM
Drive image - PROBLEM
plutony ::
Imam naslednji problem: Uporabljam Win XP. Image programov imam narejen na particiji D do katere pa ne morem dostopati. Image-a ne morem niti skopirati ( javlja mi da je dostop zavrnjen - poskrbite za to, da disk ne bo polna ali zasciten pred pisanjem ali da datoteka ne bo v uporabi) na katero drugo particijo iz katere bi ga lahko aktiviral in tako vzpostavil prvotno stanje na rac.
Vprasanje : ima kdo kaksno idejo kako Backup (Image) datoteko prenesti na drug disk od koder bi jo lahko aktiviral? Ali obstaja kaksen program za resevanje taksnega problema ?
Hvala vsem za pomoc
Vprasanje : ima kdo kaksno idejo kako Backup (Image) datoteko prenesti na drug disk od koder bi jo lahko aktiviral? Ali obstaja kaksen program za resevanje taksnega problema ?
Hvala vsem za pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | reinstall kupljenih windows 7 HP z piratskim cdjem/imageom ter original cdkeyem...Oddelek: Operacijski sistemi | 2313 (1821) | Duhec |
» | Windows 2008 R2 ProblemOddelek: Operacijski sistemi | 1484 (981) | Pureforce |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2207 (1532) | chrush |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15976 (15008) | SkIDiver |
» | Vista že na MSDN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10278 (4511) | neoto |