Forum » Pomoč in nasveti » Stabilnost Durona????
Stabilnost Durona????
Nightmage ::
Ok, odločil sem se, kupil bom MSI K7T Pro2 in Durona 750 + goldenorb hladilnik, torej ne mi že na začetku težit za Abitovo K7.... :) Vem da je kul, ampak ostal kesh bom raj vložu v kako GeForce2 kulj kartico.
Zanima me samo, kako se obnese Duron (stabilnost) ne-overclockan na MS Winsux tm sistemih. Zanima me samo : -bolje ali slabše kot Intelovi proc.
Samo to.
Zanima me samo, kako se obnese Duron (stabilnost) ne-overclockan na MS Winsux tm sistemih. Zanima me samo : -bolje ali slabše kot Intelovi proc.
Samo to.
JLP ::
Prvič za durona ne kupuj golden orba ampak chrom orba al pa super orba.
Glede stabilnosti:
Plata, ki si jo izbrav je ena najbl stabilnih (če ne celo najbol stabilna) od proca pa tud ni tkuj odvisna stabilnost, sam da se preveč ne greje ampah s chrom al pa super orbm se tko al tko nav.
Bl se ti bo stabilnost zmanšala če boš kašne Win9x gor dajov namest Win2k.
Glede stabilnosti:
Plata, ki si jo izbrav je ena najbl stabilnih (če ne celo najbol stabilna) od proca pa tud ni tkuj odvisna stabilnost, sam da se preveč ne greje ampah s chrom al pa super orbm se tko al tko nav.
Bl se ti bo stabilnost zmanšala če boš kašne Win9x gor dajov namest Win2k.
Live long and prosper!
Loki ::
Nightmage sklepam, da si na svojem kompu imel ze VSE M$ sisteme (2000, NT, 9x, ME, NT 3.51...), da lahko trdis kaj takega.
Npr Windows 2000 so super sistem - stabilen, vecopravilen, podprt z programi, gonilniki...
Npr Windows 2000 so super sistem - stabilen, vecopravilen, podprt z programi, gonilniki...
XCT ::
Mene zanima delovna temperatura tvojega Durona 750 in Temperatura v notranjosti računalnika.
Objavi prosim
Objavi prosim
Hvala vsem za odgovore, res ste mi pomagali pri odlocitvi.
Roberto, kar se pa tice Windows sistemov pa ti lahko brez slabe vesti povem, da sem imel opravka s prav vsemi Windows sistemi, kar jih poznamo za PC-je. (Win 2000 prof. , Win 2000 Server, Win 2000 Adv.Server, Win ME slo/ang, Win98/SE slo/ang, Win NT 3.51 , Win NT 4.0 , Win 3.11 pa raje sploh ne bom omenjal. Temu lahko recemo "poslovna deformacija".
FYI, najbolje se "po mojih izkusnjah" obnesejo produkti iz druzine Windows 2000, za domacega uporabnika (povprecnega) pa Win98/ME. Seveda je pa Linux car stabilnosti v vseh svojih razlicicah. Vendar povprecni uporabnik si ne more predstavljati dela z linuxom zaradi njegove zahtevnosti (primer: tajnica v pisarni glupa ko noc - si predstavljate? hehe). Ce imas se kaksne pripombe me lahko mailas na prodaja@datacraft.si.
Roberto, kar se pa tice Windows sistemov pa ti lahko brez slabe vesti povem, da sem imel opravka s prav vsemi Windows sistemi, kar jih poznamo za PC-je. (Win 2000 prof. , Win 2000 Server, Win 2000 Adv.Server, Win ME slo/ang, Win98/SE slo/ang, Win NT 3.51 , Win NT 4.0 , Win 3.11 pa raje sploh ne bom omenjal. Temu lahko recemo "poslovna deformacija".
FYI, najbolje se "po mojih izkusnjah" obnesejo produkti iz druzine Windows 2000, za domacega uporabnika (povprecnega) pa Win98/ME. Seveda je pa Linux car stabilnosti v vseh svojih razlicicah. Vendar povprecni uporabnik si ne more predstavljati dela z linuxom zaradi njegove zahtevnosti (primer: tajnica v pisarni glupa ko noc - si predstavljate? hehe). Ce imas se kaksne pripombe me lahko mailas na prodaja@datacraft.si.
Yohan del Sud ::
Hja, pa kšn dinar lohka pršparaš če boš mal bolj šibkega durona nabavo, saj navija se na isto hitrost.
Ne , glejte ni fora v tem da nocem navijat. Kupil sem Durona 800 zraven te plate, ampak nimam prevec izkusenj z navijanjem procesorjev (graficne ze), pa me rahlo skrbi glede temperature. Sicer sem vzel zraven Super orba, tako da mislim da bi Duron 800 lahko sel cez 1GHz, kaj mislite?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 33389 (26860) | Spajky |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8489 (6026) | opeter |
» | Kater Os za server???Oddelek: Operacijski sistemi | 1474 (1036) | (sic) |
» | Athlon 1.4GHz 266 + ABIT KT7AOddelek: Kaj kupiti | 1509 (1108) | Binji |
» | StrojOddelek: Strojna oprema | 1897 (1614) | krneki |