Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je krivo da mi meče iz iger
Kaj je krivo da mi meče iz iger
aspirin007 ::
Torej, kupil sem si grafo GF6600gt 128 AGP in od takrat imam probleme. Sumim da je narobe nekaj z grafo. Na stari plati tako ni bilo učinka, ker ni podpirala agp8x ampak samo 4. Sem nabavo novo plato Asusa7n8x-x in seveda tudi procesor, če je že plata nova in sicer amd sempron 2500+. Vse spravim skup na novo winse in tak dalje. Instaliram Doom3, Thief3 in NFS2. Ko zaženem bilo katero igro se mi zloada in začnem igrat mi vrže iz nje, ampak ne v winse ampak mi enostavno izklopi rač, mislim rač še laufa ampak monitor ne deluje, je kot bi bil v stanju pripravljenosti, zagnat ga ne morem na noben način, razen restart. Nato sem se malo poigral z biosem. Nč kaj bistvenih sprememb. Ponovno zaganjanje iger. Doom3 zaenkrat brez težav. Thief3 isti problemi. Pri NFS2 pa dokler ne povečam level of detail dela. Je še kaj postorit, česer jaz ne vem, drugače mi ne preostane kot da grafa leti v koš(šala). Aja pri prvi plati je bilo napajalo200w, zdaj je 400w, tko za info.
ps: se opravičujem za slovnične napače, saj vidte kdaj to sranje pišem.
ps: se opravičujem za slovnične napače, saj vidte kdaj to sranje pišem.
Kaj češ, na koncu vsi trpimo!
aspirin007 ::
Ni slab napajalc, 400W je. Težava je bla drugje in sicer na začetku sploh nisem opazil, da je na grafi conektor za napajanje. Zdaj ko sem šel še vse enkrat preverit, če sem kje zajebal sem ga opazil in priklopil. Trenutno dela brez problema in upam , da bo še dolgo.
Vseeno hvala za Vaš trud in lep pozdrav.
Vseeno hvala za Vaš trud in lep pozdrav.
Kaj češ, na koncu vsi trpimo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najljubša Igra (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8923 (6307) | Tilk |
» | Komentar in predlogi k konfiguraciji ATHLON 64 3000+...Oddelek: Kaj kupiti | 1791 (1274) | _Dejan_ |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4922 (4087) | Jaffa |
» | Problem z grafiko.Oddelek: Strojna oprema | 1218 (1066) | Integra-R |
» | Počasna fx 5900 lx (WinFast A350LX) ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (910) | nAVID |