Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z ikonami v opravilni vrstici ?!?
Problemi z ikonami v opravilni vrstici ?!?
DamoskinoS ::
Zdravo!
Mam en tak drgac nepomembn primer ampak ucash te zna kr dobr mott.
Namrec...zazenem kaksne program...ICQ, FTP klient, WINMX...ali bilo kateri program ki deluje v ozadju, ikono pa ma v desnem spodnjem kotu tam pri uri
In pride trenutek ko se sesuje Internet explorer...se zadeva postavi nazaj vendar ikon ni vec. Ko pogledam u Task Managerju vsi programi se vedno delujejo.
Kako (razen restarta) lahko spravis nazaj one ikone???
lp usm...
Mam en tak drgac nepomembn primer ampak ucash te zna kr dobr mott.
Namrec...zazenem kaksne program...ICQ, FTP klient, WINMX...ali bilo kateri program ki deluje v ozadju, ikono pa ma v desnem spodnjem kotu tam pri uri
In pride trenutek ko se sesuje Internet explorer...se zadeva postavi nazaj vendar ikon ni vec. Ko pogledam u Task Managerju vsi programi se vedno delujejo.
Kako (razen restarta) lahko spravis nazaj one ikone???
lp usm...
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
alesrosina ::
Skrat: hm, ne ker ob sesutju IEja se to ne zgodi, to se zgodi ko se sesuje Windows Explorer ( kar je enako celotnemu desktopu in start vrstici).
Rešitve pa tud jst še nism našel.
Rešitve pa tud jst še nism našel.
harvey ::
ctr+alt+del ter nato TaskManager File> New Task (Run) in vpišeš explorer.exe pa se bodo ikone in opravilna vrstica postavile nazaj.
Fantje pa dejte mal manj prbijat s tem FireFoxom kr za vsak drek. Je dober, ni pa Bog in ne odpravi vseh težav. Velikim pa se gotovo izogne (npr. pop blocker).
Fantje pa dejte mal manj prbijat s tem FireFoxom kr za vsak drek. Je dober, ni pa Bog in ne odpravi vseh težav. Velikim pa se gotovo izogne (npr. pop blocker).
Mavrik ::
Lahko pa tudi zamenjaš sam shell, tako da ko se explorer sesuje ti ne bo s sabo vzel celega namizja.
The truth is rarely pure and never simple.
DamoskinoS ::
k4harvey ej sm probou tud to pa se zadeva postavi delno...pridejo nazaj nekatere ikone...ampak ne vse.
Hvala ti useen za nasvet.
OSTALI mislu sm ce je ksna varjanta u samih Winsih...vem da se da uredit zadevo s ksno programsko opremo...ampak ce bi za vsak problem mogli kaj instalt bi kmal ratou en smorn s telimi programi...se vam ne zdi.
Hvala ti useen za nasvet.
OSTALI mislu sm ce je ksna varjanta u samih Winsih...vem da se da uredit zadevo s ksno programsko opremo...ampak ce bi za vsak problem mogli kaj instalt bi kmal ratou en smorn s telimi programi...se vam ne zdi.
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
AndrejS ::
@Skrat: toti ff si ti nekam vtakni.
Jaz ko se zjutraj zbudim sem zaspan ? kaj si naj nabavim FF al kaj ?
Jaz ko se zjutraj zbudim sem zaspan ? kaj si naj nabavim FF al kaj ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9158 (8443) | k4vz0024 |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2453 (1926) | misek |
» | Firefox 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6695 (4851) | MKC00 |
» | rač. zmrzne (startup)Oddelek: Pomoč in nasveti | 977 (940) | boss-tech |
» | Kako skriti System tray?Oddelek: Programska oprema | 1296 (1057) | Inja |