Forum » Kaj kupiti » AMD barebone sistemi
AMD barebone sistemi
smirnof ::
ali se da v sloveniji kupiti barebone (mikro pc) s matično ploščo, ki podpira amd (socket A), seveda mora imeti še agp ter ddr-am
lp
lp
EJ6
Grimlord ::
Hm.. sem gledal, pa ne vidsim nobenga amd barebone sistema...
Se v sloveniji da dobit kakega barebone z samo ploščo, ki podpira Socket A proce ?
Se v sloveniji da dobit kakega barebone z samo ploščo, ki podpira Socket A proce ?
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
ferdo ::
ste eni leni..... K L I K do barebone sistem
in še MSI spletna stran
ta barebone ima moj brat, v nemčiji se ga da dobit z acca 330eur DELUXE verzijo! z integriran Wireless mrežno+MODEM V90+mesto kamor vtakneš razne pomnilne kartice CC,CF,SD....itd mislm da 5 različnih formatov kartic...+SPDIF out, TVout z a2 MONITORJA ....res velik
dokupit moraš samo še DISK+RAME+Procesor+DVD-RW, če predpostavim, da imaš MONITOR+TIPKOVNICA+MIŠKA že od starega računalnika.
in ne reč, da ne najdeš, ker če ne najdeš, tako stvar n anetu, si res luzer...
poglej na www.vobis.de in www.saturn.de tukaj majo veliko zadevščin....... veselo klikanje!
in še MSI spletna stran
ta barebone ima moj brat, v nemčiji se ga da dobit z acca 330eur DELUXE verzijo! z integriran Wireless mrežno+MODEM V90+mesto kamor vtakneš razne pomnilne kartice CC,CF,SD....itd mislm da 5 različnih formatov kartic...+SPDIF out, TVout z a2 MONITORJA ....res velik
dokupit moraš samo še DISK+RAME+Procesor+DVD-RW, če predpostavim, da imaš MONITOR+TIPKOVNICA+MIŠKA že od starega računalnika.
in ne reč, da ne najdeš, ker če ne najdeš, tako stvar n anetu, si res luzer...
poglej na www.vobis.de in www.saturn.de tukaj majo veliko zadevščin....... veselo klikanje!
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Grimlord ::
To sem videl vse. Samo, malo mi je cena 2mač.
Pa kaj res ni nobenga NAVADNEGA Barebona? ne rabim nekih čitalcev kartic, pa nevem kaj še vse.... plain is simple
Ohišje, psu, plata. in to je to....
btw, nismo leni, samo ni tega gor kar bi jaz mel oz. kaj iščem.
Pa kaj res ni nobenga NAVADNEGA Barebona? ne rabim nekih čitalcev kartic, pa nevem kaj še vse.... plain is simple
Ohišje, psu, plata. in to je to....
btw, nismo leni, samo ni tega gor kar bi jaz mel oz. kaj iščem.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje - notesnikOddelek: Kaj kupiti | 1862 (1385) | Neaktiven |
» | Homemade PrenosnikOddelek: Strojna oprema | 1402 (1021) | Jux |
» | Pisarniska KonfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 1064 (892) | Daedalus |
» | Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponentOddelek: Kaj kupiti | 1993 (1503) | Big_Al |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4121 (3352) | no-limits |